1. Startup maakt 'hebzuchtvrije' koffie: 'Het huidige model van de koffie-industrie is niet houdbaar'
  2. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  3. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  4. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  5. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  6. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  7. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  8. Voor abonneesStartup Vivici maakt wei-eiwit via precisiefermentatie: 'We willen gezondheidsbewuste en duurzame consument aanspreken'
  9. Oprichter Willicroft verkoopt na moeilijk jaar: 'opschalen in plantaardig is lastig'
  10. Startup bouwt fabriek voor suikervrije, plasticvrije lolly: 'We willen de Tony's Chocolonely van snoep worden'
  11. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  12. Van supermarktkeuken naar gaarkeuken: zo wil deze startup 'Unilever van de nieuwe generatie' worden
  13. Grootschalig bierbostel verwerken? MaGie Creations en Looop willen dat samen doen
  14. Voor abonneesVan idee naar schap: 'Het supermarktschap halen is lastig, maar niet onmogelijk'
  15. Startup wil met chocolade 'rust creëren in drukte': 'Er is oneindig veel mooie wijn, maar weinig luxe chocolade'
  1. Succesvolle conceptontwikkeling? 'Leuke, hippe, nieuwe producten belanden vaak in de 2-eurobak in de supermarkt'
  2. Verpakkingen verminderen, hergebruiken en recyclen, wat doen startups?
  3. Handig overzicht: zo werken 8 startups aan innovatie
  4. Deze 3 startups krijgen Europees geld om fermentatieprocessen verder te ontwikkelen
  5. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  6. Startup wil met supplementen allergieën voorkomen: 'Meer plantaardig kan alleen met minder voedselallergieën'
  7. Wageningse eivervanger van biergist maakt debuut in VS op IFT FIRST
  8. Startup berekent een product-LCA binnen een minuut: 'Communicatie over duurzaamheid moet onwijs simpel zijn'
  9. Startup wil Nestlé van halal segment worden: 'Het is geen niche meer'
  10. Jonge startups gaan voor minder bewerkte vlees-, vis- en kaasalternatieven
  11. Van hamburger tot brownie: scale-up maakt zeewierblends voor zoet en hartig
  12. Sneller en duurzamer eiwitten te ontwikkelen: 'De kans is groot dat je faalt'
  13. MaGie Creations upcyclet biergraan: 'Met de PowerBagel is de cirkel rond'
  14. Gezond en verwennen samen in een product? Zo ontwikkelde deze startup een gezonde donut
  15. CO2-emissies omzetten in wodka? Aircohol schaalt technologie op die dit mogelijk maakt