1. Romig mondgevoel in hybride zuivel? Dat kan met vet-ingrediënten van Nourish Ingredients
  2. Zo gebruiken innovatie-experts AI: van sparringpartner tot data-analist
  3. Productinnovaties oktober: Ferrero lanceert plantaardige Nutella in Nederland
  4. Voor abonneesZo werkt Prinsen Berning aan innovatie van eiwitrepen en -poeders: 'Continu doorontwikkelen'
  5. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  6. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap
  7. GesponsordHoe maak je een nieuw product succesvol?
  8. Jumbo vernieuwt vriesversafdeling met meer dan 100 nieuwe producten
  9. Startup ontwikkelt duurzamere variant van guacamole: 'Veldbonen brengen leven terug in de bodem'
  10. Airfryer vraagt om andere productontwikkeling: zo houd je je producten krokant
  11. Voor abonneesAnuga: 5 trends gespot voor de productontwikkelaar
  12. Voor abonneesDit moet je als startup doen om wél het schap van de supermarkt te halen (en er te blijven)
  13. Productinnovaties september: IKEA viert veertigste verjaardag met falafelballetje
  14. 7 noviteiten op Gastvrij Rotterdam: Populariteit Aziatische keuken tot hybride zalm
  15. Rabobank: 'A-merk gemiddeld 40 procent duurder dan huismerk'
  1. Producent werkt aan histaminevrije sulfietvervanger: 'Er is geen 'heilig extract' voor alle voeding'
  2. 'Focus op de lichtgroene consument, daar zijn nog veel kansen in food' (podcast)
  3. Een barista-ervaring thuis? De Neo van Nescafé Dolce Gusto moet dat mogelijk maken (met composteerbare koffiepad)
  4. 'Eieren zijn wereldwijd de snelst groeiende dierlijke eiwitbron'
  5. Startup werkt aan transparante, korte vanilleketen: 'Opbrengsten wegen vaak niet op tegen inspanningen'
  6. Productinnovaties juli/augustus: Entremont lanceert raclette kaassneetjes
  7. Young R&D: 'Hoe houd je overzicht als alles 'de hoogste prioriteit' lijkt te hebben?'
  8. Voor abonneesZo gaan Mosa Meat en Vivici om met novel foods-aanvragen: 'Op papier duurt het 18 maanden, in de praktijk het dubbele'
  9. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  10. Zo werken deze 6 startups aan innovatie en duurzaamheid
  11. Voor abonneesFAO: precisiefermentatie een veilige en duurzame toekomst voor de voedselproductie?
  12. Voor abonneesTegen deze 7 bottlenecks lopen R&D'ers aan in de 'wetgevingsjungle'
  13. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  14. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  15. Voor abonnees5 tips van R&D'ers om goed om te gaan met wetgeving: 'Zoek hulp als je het niet zeker weet'