1. Zo werken deze 6 startups aan innovatie en duurzaamheid
  2. Voor abonneesFAO: precisiefermentatie een veilige en duurzame toekomst voor de voedselproductie?
  3. Voor abonneesTegen deze 7 bottlenecks lopen R&D'ers aan in de 'wetgevingsjungle'
  4. Productontwikkeling bij Bieze Food Group: van suikerreductie tot 'plantificering'
  5. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  6. 5 tips van R&D'ers om goed om te gaan met wetgeving: 'Zoek hulp als je het niet zeker weet'
  7. Productinnovaties juni: Overnight oats, verpakkingsvrije thee en chai-concentraten
  8. Zonnebloemmeel als clean label alternatief voor E471? Frans bedrijf introduceert zadenpuree
  9. Voor abonneesKlimaatverandering ondermijnt weerbaarheid agrifood: dit is nodig om tij te keren
  10. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  11. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  12. Young R&D: 'Wat zijn de belangrijkste factoren om innovatie binnen een bedrijf te stimuleren?'
  13. Chocolade zonder zoetstoffen of suiker? Chokay doet dat zo
  14. Productinnovaties april: Beyond Meat introduceert Beyond Burger Jalapeño
  15. Innovatie sneller dan wetgeving: Mosa Meat en Vivici vertellen hoe dat werkt in de praktijk
  1. Voor abonneesVoedselwetgeving toepassen in functie: 4 eigenschappen om aandacht te geven
  2. Plantaardige steak zonder bindmiddelen? Planted combineert fermentatie en extrusie voor clean label vleesvervanger
  3. Eerste proeverijen en opschaling: Those Vegan Cowboys zet volgende stappen in niet-dierlijke caseïne
  4. Productinnovaties maart: Duvel introduceert limited-edition Duvel Imperial Blond
  5. Voor abonneesInnovaties opschalen zonder te falen? Let op deze 3 kritische onderdelen voordat je begint
  6. Een gezonde, eiwitrijke muffin met mycoproteïne als vetvervanger? 'We wilden experimenteren voorbij vleesvervangers'
  7. Voor abonneesCrustalicious zet krabben om in waardevol product
  8. Voor abonneesEen overzicht: hoe gaan productontwikkelaars om met het onderwerp ultrabewerkte voeding?
  9. Voor abonneesEen plantaardig eiwitproduct zonder soja of methylcellulose? Vivera probeert het met Protein Bites
  10. Productinnovaties februari: Crisp introduceert maaltijden met regeneratief geteelde 'No Shit' groenten
  11. Nieuwe voedselmachines 2025: Domino introduceert Dx-Serie lasercodeersystemen voor drankenfabrikanten
  12. Nestlé introduceert 'KitKat Tablets' en verdubbelt productiecapaciteit
  13. Vertraagt wetgeving innovatie? 'Transparante informatie steeds belangrijker'
  14. Young R&D: 'Hoe ontwikkel je producten in het spanningsveld van efficiëntie en productkwaliteit?'
  15. HAS studenten ontwikkelen voedsel van de toekomst: van peulvruchtenwafels tot chocolademelk met kruidenthee