1. Voor abonneesEerste sterfgeval door vogelgriep benadrukt noodzaak voor verscherpte voedselveiligheidsmaatregelen zuivel
  2. DNA-analyse en webapp voor het opsporen van besmettingsbronnen in de fabriek
  3. Voor abonneesAlfalfakiemen mogelijk oorzaak van salmonella-uitbraak met 92 zieken
  4. Voor abonneesTwee jaar listeria bij zelfde voedselproducent: 11 zieken en een dode baby
  5. Voor abonneesKwetsbaren lopen hoger risico op ziekte door salmonella in gehakt
  6. NVWA wijzigt Infoblad 85: nu ter consultatie bij bedrijfsleven
  7. Voor abonneesRecall rauwe melk vanwege campylobacter-infecties
  8. Voor abonneesStrafrechtelijk onderzoek gestart naar dodelijke listeria-uitbraak bij Boar's Head
  9. Voor abonneesSalmonella-uitbraak in 9 staten van de VS
  10. Quality Time met IJsbrand: Handen wassen een precaire zaak (video)
  11. Voor abonneesToename van campylobactergevallen leidt tot waarschuwing in Zweden
  12. Minder energie en water verbruiken? Pakket aan oplossingen kan helpen
  13. Voor abonneesHygiëne en techniek komen samen in voedselfabriek: dit is waarom dat zo complex is
  14. Voor abonneesMicrobiologische kwaliteit van geïmporteerd rundvlees in de EU: bevindingen, risico's en hygiënische maatregelen
  15. NVWA klaar met Brabants slachthuis na reeks overtredingen
  1. GesponsordPathogene micro-organismen zoveel mogelijk weren met de Flexxomat
  2. Voor abonneesDirecteur zuivelbedrijf riskeert gevangenis na dodelijke uitbraak van Listeria
  3. 163 mensen geïnfecteerd met norovirus na eten sashimi en sushi
  4. Voor abonneesMogelijke aanpassingen in 2 Warenwetbesluiten: dit zijn de voorgestelde wijzigingen
  5. Voor abonneesWebinar terugkijken: Minder vocht in productie is meer voedselveiligheid
  6. Bakkerij van Keulen weer open: besmettingsbron aanvoermagazijn aangepakt
  7. Voor abonneesDuitsland getroffen door een hepatitis A-uitbraak door diepvriesaardbeien
  8. Voor abonneesSchoonmaken fabriek dikwijls oorzaak van microbiële besmetting: zo voorkom je dat
  9. Bijzondere staphylococcen slaan toe
  10. Column Simone Hertzberger: Klimaatverandering zorgt voor toename uitbraken en óók van mycotoxines
  11. Bacteriën verschansen zich in 'multiculturele' biofilms: onderzoek naar hardnekkige boosdoeners
  12. Fabriek hygiënisch ontwerpen? Deze collectie helpt je op weg
  13. GesponsordInnoveren met voedingsmiddelen in poedervorm 'Een meer betrouwbaar proces richting opschaling van productie'
  14. Ziek personeel werkte door en veroorzaakte zo een uitbraak
  15. interpack 2023: Digitalisering is een win-win voor machinebouwers en voedingsbedrijven