20/11/2025 | VMT Food Safety Event

20/11/2025 | VMT Food Safety Event

Het Food Safety Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar de crème de la crème van kwaliteitsprofessionals, regulatory affairs en directies in food samenkomen. Praktisch, diepgaand, netwerken en het uitwisselen van ervaringen lopen als een rode draad door het programma.

Het VMT Food Safety Event is dé jaarlijkse bijeenkomst waar professionals uit de voedingsindustrie samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voedselveiligheid te bespreken en te netwerken. Dit evenement wordt hoog gewaardeerd door QA-managers, kwaliteitsprofessionals en voedselveiligheidsexperts. Of het nu gaat om nieuwe regelgeving, microbiologische risico’s of praktische uitdagingen in de keten, na afloop ben je weer volledig op de hoogte van de belangrijkste trends en inzichten. 

Een greep uit de onderwerpen van 2025:

QA-manager 2030: specialist of generalist? – carrière- en competentiedebat in Lagerhuis­vorm

PFAS & andere voedselcontaminanten – van oplopende meetgevoeligheid tot strengere MRL-grenzen voor pesticiden

Toezicht 2026+ – NVWA-beleidslijnen, regeldruk en de (nieuwe) rol van Food Safety Culture

Handboek microbiologie – hoe werkt het nieuwe NVWA-handboek in de praktijk

Proceswater onder druk – contaminanten, microbiologische risico’s, duurzaamheid en beschikbaarheid

Voedselzekerheid in crisistijd – landelijk crisisplan, flexibele handhaving en rol van het bedrijfsleven daarin

MOAH & MOSH – van haast onmeetbaar naar beheersbaar: nieuwste analysetechnieken en ketenaanpak

Grondstofveiligheid & Infoblad 64 – borging van integriteit in veranderende ketens

Voedselfraude-clinic – oorzaken, detectie­tools en afschrikking in een wereldwijde keten

Bekijk het programma

Meld je direct aan

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Van ethiek tot digitale adoptie: 5 lessen over AI in voedselinnovatie
  2. Startup maakt muffins van favabonen: 'Nog nooit zoveel geleerd van eigen fouten'
  3. Geen 'vage' duurzaamheidsclaims meer: Unilever past verpakkingen aan na kritiek ACM
  4. 03/12/2025 | Webinar voedselcontactmaterialen: zo vind je de balans tussen veiligheid, duurzaamheid en wetgeving (PPWR)
  5. Eiwittransitie krijgt vaart in supermarktschap
  6. Voor abonneesEiwitshakes en -poeders onder de loep in nieuw Amerikaans onderzoek
  7. Voor abonneesZo werkt Pally Biscuits aan duurzaamheidswetgeving: 'Als je het voor de show doet, stop dan bij de lichtsensor'
  8. Nieuw voorstel: EUDR enkel uitgesteld voor mkb-bedrijven, daarnaast versoepelingen
  9. Ahold Delhaize als 'schurk' in kinderboek: nieuwe actie voor legkippen in kooien
  10. Voor abonneesMeer salmonella en blijvende vogelgrieprisico's in Staat van Zoönosen 2024
  1. Studie Wageningen: 'Vleesconsumptie daalt licht naar laagste niveau in 20 jaar'
  2. Chocolade zonder cacaoboon: dit zijn alternatieven waar foodbedrijven op inzetten
  3. GesponsordHoe maak je een nieuw product succesvol?
  4. 11/11/2025 | GS1 Congres - Toekomstbestendig ondernemen
  5. Voor abonneesNorovirus treft Britse horeca: oesters vaak de bron
  6. Experts manen politici: klimaatbeleid gaat ook om onze gezondheid
  7. Jumbo vernieuwt vriesversafdeling met meer dan 100 nieuwe producten
  8. 18/11/2025 | Cursus Productontwikkeling van Voedingsmiddelen
  9. Voedselveiligheid onder de loep: de nieuwe koers van de NVWA uitgelegd op Food Safety Event
  10. GesponsordZo ondersteunt Nutrilab bedrijven bij voedselveiligheid