19/3/2026 | VMT Food R&D Event

19/3/2026 | VMT Food R&D Event

Het Food R&D Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar de productontwikkelaars, R&D-ers en iedereen die in de voedingsindustrie daarbij betrokken is bij elkaar komen. Praktisch, diepgaand, netwerken en het uitwisselen van ervaringen lopen als een rode draad door het programma.

Waar ligt de focus van een nieuwsgierige productontwikkelaar in 2025? AI-gestuurde innovatie? Een optimale Nutri-Score? Duurzamere grondstoffen sourcen? Het herstellen van consumentenvertrouwen? Deze en andere actuele thema’s bepalen niet alleen de toekomst van food R&D, maar ook de innovaties van vandaag.

Tijdens het Food R&D Event brengen we productontwikkelaars en experts samen om inzichten te delen en vooruit te kijken. Laat je inspireren door praktijkcases en strategieën die je direct kunt toepassen in je werk. En ontdek de trends die jouw productontwikkeling de komende jaren zullen sturen.

👉 Houd de site in de gaten voor updates over sprekers en het programma

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Een barista-ervaring thuis? De Neo van Nescafé Dolce Gusto moet dat mogelijk maken (met composteerbare koffiepad)
  2. Voor abonneesSalmonella-uitbraak in Canada gelinkt aan producten met pistachenoten
  3. Harde EU-lijn tegen voedselverspilling: doneren van onverkocht voedsel wordt verplichting
  4. Voor abonneesZo gaat Nestlé om met duurzaamheidswetgeving: 'Niet afzwakken, maar verduidelijken'
  5. GEA lanceert monitoringstool om stilstand in zuivel- en drankenfabrieken te voorkomen
  6. Voor abonneesWebinar terugkijken: tips en trucs om te voldoen aan het nieuwe allergenen beleid
  7. GesponsordDe voedingsindustrie van morgen: inzichten en oplossingen (gratis webinar)
  8. Voor abonneesWanneer politieke stormen voedselveiligheid raken - lessen uit de crisis bij de CDC
  9. Voor abonneesWat ging er mis? Ontwikkelingen in 8 jaar recalls op een rij
  10. 'Eieren zijn wereldwijd de snelst groeiende dierlijke eiwitbron'
  1. Antibioticaresistente bacteriën in de voedselketen: wat is het risico voor de industrie?
  2. Voor abonneesRuim 100 mensen ziek bij E. coli-uitbraak in Canada
  3. Tip van jouw advocaat: Pas op bij claims over collageen
  4. Rainforest Alliance brengt regeneratief keurmerk voor koffie op de markt
  5. Nederlandse vleesindustrie lijdt onder Chinese importheffingen op varkensvlees
  6. Zo borg je voedselzekerheid in tijden van crisis
  7. Voor abonneesResistentie zonder grenzen: waarom Salmonella Dublin een One Health-risico vormt
  8. Nieuwe speler in ERP-software voor voedingsindustrie
  9. Producent palmolie-alternatief schaalt productie op in nieuwe demofabriek
  10. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'