19/3/2026 | VMT Food R&D Event

19/3/2026 | VMT Food R&D Event

Het Food R&D Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar de productontwikkelaars, R&D-ers en iedereen die in de voedingsindustrie daarbij betrokken is bij elkaar komen. Praktisch, diepgaand, netwerken en het uitwisselen van ervaringen lopen als een rode draad door het programma.

Waar ligt de focus van een nieuwsgierige productontwikkelaar in 2025? AI-gestuurde innovatie? Een optimale Nutri-Score? Duurzamere grondstoffen sourcen? Het herstellen van consumentenvertrouwen? Deze en andere actuele thema’s bepalen niet alleen de toekomst van food R&D, maar ook de innovaties van vandaag.

Tijdens het Food R&D Event brengen we productontwikkelaars en experts samen om inzichten te delen en vooruit te kijken. Laat je inspireren door praktijkcases en strategieën die je direct kunt toepassen in je werk. En ontdek de trends die jouw productontwikkeling de komende jaren zullen sturen.

👉Houd de site in de gaten voor updates over sprekers en het programma

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Voor abonneesZo bereid Go-Tan zich voor op duurzaamheidswetgeving: 'Constante aanpassingen zorgen voor jojobeleid'
  2. Hof van Justitie beperkt gebruik van gezondheidsclaims voor botanicals
  3. Voor abonneesVeilig exporteren naar de VS: aandachtspunten en tips voor geldende wetgeving
  4. Realtime kwaliteitscontrole bij dranken en zuivel: zo kan optische sensor tijd besparen
  5. Jumbo laat Bake Five vallen en kiest voor brood van Goedhart
  6. 10/2025 | Cursus basis Duurzaamheid HAS green academy
  7. Voor abonneesMeerdere landen waarschuwen tegelijkertijd voor listeria in voedingsproducten
  8. 09/2025 | Cursus basis Microbiologie HAS Green Academy
  9. Zo puzzelde Nestlé aan de recepturen van vleesvervangers
  10. Voor abonneesInfectiewond voedselverkoper oorzaak voedselvergiftiging op Thaise school
  1. NVWA breidt openbaarmaking inspectieresultaten voedselveiligheid uit
  2. Voor abonneesGrootschalige voedselvergiftiging door besmette döner kebab
  3. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  4. Politie: cannabis in snoep komt niet bij Haribo vandaan (update)
  5. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  6. Kraft Heinz gaat in VS kunstmatige kleurstoffen uit voeding halen
  7. Voedselverlies in fabriek: snijverlies, menselijke fouten en kwaliteitsissues grootste boosdoeners
  8. Voor abonneesWorld Food Safety Day 2025 zet wetenschap in de kijker
  9. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' in aantocht
  10. Voor abonneesOnrust in Amerika over nieuwe voedselveiligheidswetgeving