Quality Workflow al operationeel bij diverse voedingsmiddelenbedrijven

Quality Workflow al operationeel bij diverse voedingsmiddelenbedrijven

Fresh Quality Support lanceerde een nieuwe website met een animatievideo met uitleg over het programma Quality Workflow.

Het programma Quality Workflow - operationeel in diverse voedingsmiddelenbedrijven - helpt bij het implementeren van voedselveiligheidscultuur in organisaties.

Kwaliteitszorg en coaching

Daniël Zwiers en José Meesters-Zwiers combineerden hun kennis van kwaliteitszorg en coaching om Quality Workflow in de markt te zetten. “Onze gecombineerde achtergrond zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat wij mensen uit alle lagen van een bedrijf in beweging krijgen voor voedselveiligheid”, vertelt Daniël Zwiers, eigenaar van Fresh Quality Support, het bedrijf achter Quality Workflow.

Cyclus van continu verbeteren

Fresh Quality Support vindt ‘het-in-beweging-zetten van mensen’ het belangrijkste. “Dat zorgt voor een succesvolle implementatie van de voedselveiligheidscultuur in alle lagen van een bedrijf.” Het programma Quality Workflow geeft structuur aan alle betrokken medewerkers, over hoe de voedselveiligheidscultuur wordt geïmplementeerd. De focus ligt hierbij op de cyclus van het continu verbeteren.