FreshRecruitment
28/10 - 29/10/2025 | Cibus Tec Forum 2025
Cibus Tec Forum 2025 vindt plaats op 28 en 29 oktober 2025 in Parma, Italië.

Cibus Tec Forum 2025 vindt plaats op 28 en 29 oktober 2025 in Parma, Italië.

Het lijkt alsof het vooral eiwit is wat de klok slaat. Wat echter - nog steeds - aandacht vereist van productontwikkelaars is zoutreductie, zeker vanuit supermarkten en hun focus op de Nutri-Score en het Nationaal Akkoord Productverbetering (NAPV).

GS1 Nederland organiseert het jaarlijkse congres met de focus op het gebruik van productdata voor efficiënte en duurzame ketens, te Amsterdam.

De NVWA heeft de meldwijzer voor onveilige levensmiddelen vernieuwd. Voor kwaliteitsprofessionals kan dit vragen oproepen: wanneer moet ik melden, hoe snel en met welke informatie? In een gratis webinar op donderdag 13 november om 14.00 uur geven experts van de NVWA zelf tekst en uitleg.

Hoe kom je tot een nieuw product volgens de fasen van het innovatieproces? Dat leer je tijdens de, 3 maanden durende, cursus Productontwikkeling van voedingsmiddelen. Deze cursus geeft jou als voedingsmiddelentechnoloog kennis en handvaten bij productontwikkeling aan de hand van de theorie van innovatie, verkenning, ideeën, concept, ontwikkeling, ondersteund met meerdere practica.

Het Food Safety Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar de crème de la crème van kwaliteitsprofessionals, regulatory affairs en directies in food samenkomen. Praktisch, diepgaand, netwerken en het uitwisselen van ervaringen lopen als een rode draad door het programma.

Fi Europe 2024 Food Ingredients Vakbeurs vindt plaats op 2 tot en met 4 december in Parijs, Frankrijk.

Op donderdag 4 december is het Jubileum Symposium ter ere van het 25-jarig bestaan van Stichting Food Micro, te Landgoederij Bunnik.

SM Ingredients 2026 is het nieuwe beursformat dat zich specifiek richt op grondstoffen en innovatieve ingrediënten voor de snoep- en snacksindustrie in Keulen, Duitsland.

Het Food R&D Event van VMT is dé jaarlijkse bijeenkomst waar de productontwikkelaars, R&D-ers en iedereen die in de voedingsindustrie daarbij betrokken is bij elkaar komen. Praktisch, diepgaand, netwerken en het uitwisselen van ervaringen lopen als een rode draad door het programma.