1. Ontwikkelingen NAPV: betere afstemming op Nutri-Score en criteria voor maaltijden in de maak
  2. Verdeelde reacties op invoering Nutri-Score: 'Met name de vreemde scores zijn moeilijk uit te leggen'
  3. Voedingscentrum: consument verspilt minder brood en zuivel, maar meer groente en fruit
  4. Brits onderzoek toont aan dat mensen geld besparen met risicovolle acties
  5. Consumentenbond: 'Veel vegaburgers bevatten te veel zout'
  6. 'NAPV moet uitgebreid worden naar out-of-home en kant-en-klaar aanbod'
  7. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  8. 'De Levensmiddelendatabank (LEDA) is geen black box, het bevordert juist transparantie'
  9. Voor abonneesWebinar: Dit zijn de spanningsvelden rondom het gebruik van THT en TGT
  10. Voedingscentrum: 'Veel verschil in zout- en suikergehaltes barbecuesauzen'
  1. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  2. Voedingscentrum: 'Er zijn nog heel wat stappen te zetten in het juist gebruiken van THT en TGT' (podcast)
  3. Gratis Whitepaper: Dit verandert er in 2022 in aanduidingen houdbaarheidsdata (TGT en THT)
  4. Ook 'echte vleeseters' eten niet elke dag vlees
  5. 'Voeding en weerstand is grote blinde vlek in Nederlandse coronabeleid' (podcast)
  6. Voor abonneesStandpunt Voedingscentrum: Gezonde omgeving kan duwtje in de richting van de Schijf van Vijf geven
  7. Voor abonneesWeinig veranderingen in eetgedrag tijdens tweede golf coronacrisis
  8. Nieuwe campagne tegen voedselverspilling legt verschil THT en TGT uit
  9. Onderzoek Voedingscentrum: 'Meeste Nederlanders eten niet anders door coronamaatregelen'
  10. Vlaamse wetenschappers waarschuwen voor corona-indigestie