1. AHDB zet in op uitrol leveranciers voor export Brits vlees
  2. Bedrijfsovernames in voeding 2024: maker Delirium-bier neemt brouwerij achter Gouden Carolus over
  3. Voor abonneesFood Law Event gemist: dit houdt het nieuwe Nederlandse allergenenbeleid in voor de industrie (video)
  4. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  5. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  6. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  7. Voor abonneesTwee jaar listeria bij zelfde voedselproducent: 11 zieken en een dode baby
  8. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'
  9. Vleessector zoekt naar identiteit: ruimte voor vlees of strikte klimaateisen?
  10. Ervaring QA'er: 'Klanten kunnen als een accelerator op de wetgeving werken'
  11. Voor abonneesWebinar terugkijken: Hoe zie je de bomen door het 'CSRD-bos'? Expert en foodbedrijven geven tips
  12. NVWA wil maatregelen vleesindustrie om dierenleed
  13. Vet verlagen door toevoegen van champignons? Puree kan tot 41% vet verminderen
  14. Pluimveeverwerkers roeren zich in vleesdebat met dagbladadvertentie: 'verdienen meer waardering'
  15. 'PFAS-gehaltes in vlees runderen uit Nederlands natuurgebied zorgelijk'
  1. 'Vleesindustrie moet meer lef tonen om identiteit en kwaliteit te laten zien'
  2. Pluimveesector vreest honderden faillissementen door mestplan
  3. Na Lidl komt ook supermarkt Dirk met hybride vleesproducten
  4. GEA en Believer Meats willen kweekvlees efficiënt en goedkoop produceren
  5. Voedselfraude? NVWA doet inval bij eendenslachterij
  6. Voor abonneesDodental van 9 in listeria-uitbraak gelinkt aan vlees
  7. R&D'er over ervaringen wetgeving: 'Ga niet over-reguleren waardoor alleen grote bedrijven overblijven'
  8. NVWA schorst erkenning slachthuis vanwege slechte hygiëne
  9. Voor abonneesHybride gehaktmix van Lidl een blijvertje? Experts vinden het spannend
  10. Vegetarische saucijzenbroodjes aan de kant gezet door vliegmaatschappij
  11. Hybride gehakt met erwteneiwit van Lidl in schap: 'Zelfde smaak, maar lagere prijs en milieu-impact'
  12. Hoe bruiner de biefstuk, hoe lager de koopbereidheid. Is klant te herprogrammeren in strijd tegen verspilling?
  13. Het rijke mondgevoel van dierlijke eiwitten - kokumi - evenaren in groente? 'We wilden groente zo lekker laten smaken dat je vlees niet mist'
  14. Nederlandse boeren proeven voor het eerst kweekvleesburger Mosa Meat
  15. Voor abonneesNVWA-IOD onderzoekt fraude in roodvleesketen: dit zijn de meest voorkomende fraudevormen