1. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  2. Voor abonnees8 belangrijke resultaten uit het NVWA-toezicht in 2024
  3. Politie verwijdert tientallen dierenactivisten bij slachterijen VanDrie
  4. Voor abonneesVoedselvergiftiging in Noord-Frankrijk: 12-jarig meisje overleden, onderzoek naar vleesbron nog gaande
  5. NVWA grijpt in bij illegale slachterij op boerderij in Noord-Limburg
  6. Food Law Event 2025: van acrylamide en Green Claims tot voedselcontactmaterialen en allergenen
  7. Snackproducent Van Geloven wil 3 fabrieken sluiten
  8. IFFA: vleesindustrie moet nijpend personeelstekort te lijf met vision-robots en AI
  9. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig
  10. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  11. Nepluvi ziet kansen en risico's voor Europese pluimvleessector door handelsoorlog
  12. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  13. Verborgen routes van het lobby-labyrint: zo beïnvloedt het onze wetgeving
  14. Voor abonneesDeze voedselcategorieën maken het meest ziek
  15. Schaarste rundvlees leidt tot forse prijsstijgingen
  1. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  2. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  3. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  4. NVWA: middelgroot slachthuis mag niet meer slachten
  5. Voor abonneesVirussen in voedsel: WHO en FAO brengen risico's in kaart
  6. Voor abonneesDoeltreffendheid van campylobacter-aanpak onderzocht
  7. Voor abonneesZo kan de foodindustrie stappen zetten in energietransitie
  8. AHDB zet in op uitrol leveranciers voor export Brits vlees
  9. Bedrijfsovernames in voeding 2024: maker Delirium-bier neemt brouwerij achter Gouden Carolus over
  10. Voor abonneesFood Law Event gemist: dit houdt het nieuwe Nederlandse allergenenbeleid in voor de industrie (video)
  11. 'Vleessector hield informatie achter over populariteit vleestaks in 2021'
  12. Trends in plantaardig: clean label, een goede voedingswaarde en een hoog eiwitgehalte (met goede smaak)
  13. IFFA 2025 wil de toekomst van vlees en plantaardige eiwitten laten zien
  14. Voor abonneesTwee jaar listeria bij zelfde voedselproducent: 11 zieken en een dode baby
  15. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'