1. NVWA waarschuwt producenten plantaardig vlees om gebruik 'gehakt'
  2. Studie Wageningen: 'Vleesconsumptie daalt licht naar laagste niveau in 20 jaar'
  3. Europese operatie: 95 miljoen euro aan frauduleus voedsel van de markt gehaald
  4. Vleesfraude blijft lastig te bewijzen: 'We zien alleen topje van de ijsberg'
  5. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  6. Daar gaan we weer: plantaardige vleesbenamingen wéér ter discussie
  7. Nederlandse vleesindustrie lijdt onder Chinese importheffingen op varkensvlees
  8. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  9. Overcapaciteit in zuivel- en vleessector dreigt door krimpende veestapel, verwacht ABN Amro
  10. Voedselprijzen op hoogste niveau in twee jaar, vooral vlees en plantaardige olie duur
  11. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  12. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  13. Voor abonnees8 belangrijke resultaten uit het NVWA-toezicht in 2024
  14. Politie verwijdert tientallen dierenactivisten bij slachterijen VanDrie
  15. Voor abonneesVoedselvergiftiging in Noord-Frankrijk: 12-jarig meisje overleden, onderzoek naar vleesbron nog gaande
  1. NVWA grijpt in bij illegale slachterij op boerderij in Noord-Limburg
  2. Food Law Event 2025: van acrylamide en Green Claims tot voedselcontactmaterialen en allergenen
  3. Snackproducent Van Geloven wil 3 fabrieken sluiten
  4. IFFA: vleesindustrie moet nijpend personeelstekort te lijf met vision-robots en AI
  5. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig
  6. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  7. Nepluvi ziet kansen en risico's voor Europese pluimvleessector door handelsoorlog
  8. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  9. Verborgen routes van het lobby-labyrint: zo beïnvloedt het onze wetgeving
  10. Voor abonneesDeze voedselcategorieën maken het meest ziek
  11. Schaarste rundvlees leidt tot forse prijsstijgingen
  12. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  13. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  14. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  15. NVWA: middelgroot slachthuis mag niet meer slachten