1. FAVV: België was stukje voedselveiliger in 2023
  2. Voor abonneesEFSA: dalende trend van pesticideresiduen zet door
  3. Pesticiden in granen? Retail reageert op eis Foodwatch om hiermee te stoppen
  4. SERS-techniek om pesticiden te detecteren werkt lang niet altijd
  5. Gevaarlijke pesticiden in Europees fruit met meer dan de helft toegenomen
  6. 'Nederlands groente en fruit bevat toenemende hoeveelheid gifcocktails'
  7. Ethyleenoxidecrisis in Europa - Wat is er allemaal aan de hand?
  8. Residuen van gewasbeschermingsmiddelen in levensmiddelen onvermijdelijk
  9. Naar 25% biologisch in 2030: een utopie of niet? (podcast)
  10. Zo voldoe je aan de richtlijnen voor ethyleenoxidegehalte in eindproduct
  11. Minder pesticiden gebruikt, toch blijft monitoring van residulimieten nodig
  12. EenVandaag: 'Glyfosaat gevonden in wijn van Nederlandse supers'
  13. Voor abonneesBritse overheid staat in EU verboden bestrijdingsmiddel toe op suikerbieten
  14. Voor abonneesResiduen van bestrijdingsmiddelen in zoete aardappelen
  15. GesponsordComplexere markt vraagt om meer digitalisatie
  1. Voor abonneesInsecticide chloorpyrifos wordt mogelijk verboden
  2. Column: Ons voedsel is vaak chemisch besmet
  3. EFSA: 'richtlijnen voor pesticidegehaltes in babyvoeding misschien niet toereikend'
  4. Aparte commissie voor pesticiden in Europa
  5. Europees burgerinitiatief roept op tot ban op glyfosaat
  6. Voedingscentrum: veel onzekerheden over cocktail bestrijdingsmiddelen in aardbeien
  7. Europarlementariërs willen volledig verbod op glyfosaat
  8. Professor WUR: "Glyfosaat zou verboden moeten worden"
  9. Chinese NEN neemt voortouw in ontwikkeling internationale kwaliteits- en veiligheidseisen honing
  10. NVWA verscherpt controles paraquat in soja
  11. Bio2Bio-project gestart
  12. EFSA: 'Percentage pesticiden in producten laag en niet schadelijk'
  13. NVWA: geen gevaren pesticiden in muesli
  14. Greenpeace-onderzoek: België scoort slecht met pesticidengebruik
  15. EFSA: weinig overschrijdingen residunormen pesticiden in voedsel