1. Voor abonneesZijn BRCGS en IFS voedselveiligheidonwaardige schema's geworden?
  2. Safe met Roos: Valideren een lust of last?
  3. Oprukkende milieucontaminanten: 'Taak voedselindustrie is niet beperken aan achterkant, maar voorkomen aan voorkant'
  4. Safe met Michelle: 'Onze doelstelling is om 100 procent vega te gaan'
  5. GesponsordVoedselveiligheid: de gevaren aan de inkoopkant
  6. In een langjarige uitbraak van listeriose werden 19 mensen ziek
  7. Botulisme komt ook bij paarden voor (update)
  8. Safe met Michelle:  'Oh, dat kunnen we makkelijk reworken'
  9. Eén sterfgeval en twee zieken door halfzachte kaas
  10. Hugo Pol, QA bij Vion: 'Bij voedselveiligheid is het 'waarom' de belangrijkste vraag'
  11. Uit 2023: 90 zieken en 3 doden door grote listeriose-uitbraak (update)
  12. Voor abonneesDe nieuwe BRCGS en IFS, wat brengen zij ons?
  13. Voor abonneesJe fabriek microbiologisch op orde: 6 aandachtspunten voor de kwaliteitsmanager
  14. Dit is de geldende wetgeving voor boerderijwinkels, lokale productie en thuisproducenten
  15. 'Gevaar listeriagroei bezorgmaaltijden en maaltijdboxen is aan producentenkant voldoende afgedekt door warenwet en hygiënecodes'
  1. Een verstoorde keten, waar moeten voedselproducenten rekening mee houden?
  2. Kruisbesmettingen voorkomen - zo heeft Go-Tan het allergenenbeheer geregeld
  3. Stukjes boombast in paaseitjes met pecannoten
  4. Patuline: geen acuut risico, wel blijven monitoren
  5. Incident of calamiteit? Zo red je de bedrijfscontinuïteit van een voedingsmiddelenbedrijf
  6. Nieuwe combinatie van checkweigher en metaaldetector reduceert downtime voor reiniging
  7. Young QA: 'Hoe zorg je ervoor dat het kwaliteitsbewustzijn van anderstaligen op hetzelfde niveau is?'
  8. Young QA: 'Hoe vertaal ik het kwaliteitshandboek naar een HACCP-training?'
  9. Voor abonneesWebinar: 'QA-projecten liggen stil door corona'
  10. Voor abonneesTerugblik op 25 jaar HACCP: 'Voedsel veel veiliger dan toen, maar eisen nemen almaar toe. Waar houdt het op?'
  11. Belgian Society for Food Microbiology webinar over onder meer SARS-CoV-2 en WGS
  12. Voor abonneesPrei in kaassaus maakte ziek
  13. Riskplaza vernieuwt certificatieschema audit
  14. Column Safe met Sjoerd: Wie schrijft die blijft... niet?
  15. GesponsordDe kwaliteit van perslucht krijgt steeds meer aandacht