1. Slim opschalen: zo voorkom je als startup dure misstappen
  2. Zo puzzelde Nestlé aan de recepturen van vleesvervangers
  3. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  4. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  5. Kraft Heinz gaat in VS kunstmatige kleurstoffen uit voeding halen
  6. Brouwgraan wordt clean-label emulgator: 'álles wordt volledig benut'
  7. Voor abonneesWaarom retailers in de rij staan voor hybride zuivel
  8. Zo 'brouwt' startup eiwit uit bacteriën: 'Door eigen productie leren we van fouten'
  9. Voor abonneesDit moet een productontwikkelaar weten over trademarketing: 'Snap de dynamiek van een categorie'
  10. Productinnovaties mei: Oot introduceert twee nieuwe granola's: Pistachio & Dark Chocolate
  1. Hypes, trends en innovaties: dit was de PLMA 2025
  2. Voor abonnees10 tips: hoe een hybride bietenburger je leert om een product te ontwikkelen zonder 'gedoe' in je fabriek
  3. Startup maakt bier met insecten: 'Het vies vinden van insecten leeft 100% tussen de oren'
  4. Bakkerszout 2.0 staat klaar, nu nog groen licht uit Den Haag
  5. Nestlé haalt Nutri-Score van lokale merken in Zwitserland
  6. Kan magnesiumchloride het nieuwe wapen worden in de zoutverlaging?
  7. Voor abonneesMeer plantaardig in restaurants? Met deze producten kunnen foodbedrijven scoren zegt Proveg
  8. Young R&D: 'Wat zijn de belangrijkste factoren om innovatie binnen een bedrijf te stimuleren?'
  9. Chocolade zonder zoetstoffen of suiker? Chokay doet dat zo
  10. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig