Terug naar homepage
VMT

Kies het abonnement dat bij je past

Inclusief vakblad

Online + Vakblad

39

 • Onbeperkt toegang tot vmt.nl
 • 4x per week de nieuwsbrief
 • 8x per jaar het digitale magazine
 • 8x per jaar het vakblad per post
Kies Online + Vakblad
Toegang voor 1 gebruiker

Online

29

Probeer 2 maanden gratis

 • Onbeperkt toegang tot vmt.nl
 • 4x per week de nieuwsbrief
 • 8x per jaar het digitale magazine
 • Gratis opzegbaar in eerste 2 maanden
Kies Online
Toegang tot 5 gebruikers

Teamlicentie

145

Probeer 2 maanden gratis

 • Ik wil toegang voor een groot deel van mijn team en kies voor:
 • Volledige toegang tot vmt.nl voor mij en mijn collega's
 • 4x per week de nieuwsbrief & 8x per jaar het digitale magazine voor alle collega's
 • Geef de rest van je team het eerste jaar gratis toegang
 • Jaarlijks gebruiksoverzicht
 • Persoonlijke inlogpagina
Kies Teamlicentie
Interesse in een abonnement met meer dan 3 gebruikers? Informeer naar de mogelijkheden.

Over VMT

Alles wat op de site en in het magazine staat, is met zorg geproduceerd door de vaste VMT-redactie van vier journalisten en zo’n tiental Nederlandse én Belgische freelancers. Aan boord hebben we vakredacteuren, wetgevings- en voedselveiligheidsexperts, voedingsmiddelentechnologen en duurzaamheidsexperts.

VMT brengt niet alleen nieuws voor de voedingsindustrie, maar focust vooral op diepgang en kennis voor de lezer. VMT wil met gedegen en praktische kennis en kunde de foodprofessionals op weg helpen in hun vak. De belangrijkste thema’s zijn Voedselveiligheid & Kwaliteit, Wetgeving & Toezicht, R&D, Duurzaamheid & MVO en Technologie & Techniek.

VMT (Voedingsmiddelen, Management en Technologie) is hét mediaplatform voor de voedingsindustrie in Nederland en België. VMT verschijnt digitaal en daarnaast 9x per jaar als magazine en is een uitgave van VMN media.

VMT. Altijd verse inzichten.

VMT is het nieuws- en informatiemedium van en voor de voedingsindustrie. Het team van VMT gebruikt zijn netwerk bijzonder effectief om informatie te verzamelen en met frisse variatie in allerlei vorm bij het professionele voedingspubliek te brengen. We leven in een tijd met steeds snellere verandering en inhoudelijke informatie is essentieel. Selectie op relevantie en korte en krachtige boodschappen zijn belangrijk om de essentie effectief te vangen en te brengen. VMT is een positieve kracht om onze industrie vooruit te helpen.

Renee BoerefijnRenee Boerefijn Director of Innovation bij Bunge Loders Croklaan

Het is altijd leuk en interessant om de VMT te lezen. Leuke onderwerpen die op een luchtige manier worden verteld en op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die zich voordoen binnen de voedingsmiddelen industrie. Zeker een aanrader.

Cedric KuipersCedric KuipersQA bij Zijerveld (FrieslandCampina)

De berichtgeving vanuit VMT is een goede aanvulling voor onze organisatie. Wij gebruiken de aangereikte informatie voor het creëren van bewustzijn, voor voedselveiligheid trainingen en ook voor rapportages. Het is een toegevoegde waarde om onze organisatie bij te praten over alle ontwikkelingen in de voedingsindustrie.

Martin de GrootMartin de GrootQA Manager bij OFI Olam Cacao

Wij als KAM afdeling van Cornelis Vrolijk Seafood zijn ontzettend blij met de informatie die wij opdoen bij VMT. Wij lezen veel artikelen van het digitale magazine. Vooral voedselveiligheid en wetgeving worden gelezen. Veel artikelen distribueren wij door de organisatie heen zodat iedereen op de hoogte is. Bijna alle events wonen wij bij om op de hoogte te blijven en ook om te netwerken.

Hedda WoortmeijerHedda WoortmeijerKAM manager Cornelis Vrolijk Seafood

Al sinds haar oprichting van Yama in 1955 is Yama Products BV abonnee en tevens adverteerder in de VMT. De VMT is voor Yama nog steeds het meest toonaangevende informatieplatform voor de levensmiddelenindustrie. Tijdens de aanvang van mijn studie in 1991 ben ik begonnen met het studentenlidmaatschap en heb sinds die tijd vrijwel geen editie gemist. Altijd interessant.

Martijn MuijsersMartijn MuijsersKey Account Manager bij Yama Products

VMT is ontzettend leerzaam voor studenten en professionals. Het blad voorziet elke levensmiddelentechnoloog van de nieuwste veranderingen en wijzigingen. Ik kan het aanraden om als technoloog abonnee te zijn van dit interessante, leuke en leerzame platform!

Heleen BeemsHeleen BeemsQA officer bij Albert van Zoonen B.V.