1. Voor abonneesUnilever en McDonald's reageren op onderzoek over reclame voor 'ongezonde voeding'
  2. RIVM waarschuwt voor voedingssupplementen met Ashwagandha en twee andere kruiden
  3. RIVM: 'Voeding veroorzaakt óók infecties buiten maagdarmkanaal'
  4. Voor abonneesBranche reageert op tussenstand Preventieakkoord: 'Doelen 2040 halen we niet, extra maatregelen noodzakelijk'
  5. Voor abonneesDe Nederlander eet minder zout, suiker en meer vezel: 6 conclusies uit recente voedselconsumptiepeiling
  6. Wat te doen bij kernramp? QA leunt vooral op overheid bij nucleair scenario
  7. Nieuwe versie NEVO bevat nu ook data vlees - en zuivelvervangers
  8. RIVM: 'Te veel cadmium, lood, kwik en arseen in voeding'
  9. Hoe pak je het gevaar van Listeria aan? RIVM: 'WGS helpt'
  10. Food Safety Event 16 november: van PFAS tot beheersing grondstofgevaren en van biofilms tot schimmels en mycotoxinen
  11. Zeer zeldzaam serotype E. coli veroorzaakt tientallen zieken
  12. Tsjechische onderzoekers geven dringend advies meer aandacht te geven aan Campylobacter
  13. Biologische aardbeien kunnen besmet zijn
  14. Producent die meerdere rauwe grondstoffen verwerkt, heeft cruciale rol in verlagen ziektelast van Listeria monocytogenes
  15. 7 vragen en antwoorden over het voorgestelde EU-verbod op PFAS
  1. Flinke toename in PFAS-analyses door voedselproducenten: 'Breder monitoren nodig'
  2. Meer groente, minder suikerhoudende dranken en minder rood en bewerkt vlees: Nederlander eet gezonder
  3. Voor abonneesOn Topic: dit zijn de NAPV-criteria per productgroep
  4. Nieuwe normen voor verschillende voedselcategorieën: 'PFAS's zijn schadelijker dan werd gedacht'
  5. Birgit Loos volgt Robert van Gorcom op bij WFSR
  6. GesponsordPaper over PFAS-beheersing in de voedselketen
  7. Voor abonneesGratis whitepaper NAPV: dit zijn de criteria per productgroep
  8. PFAS-gehalte schelpdieren uit Oosterschelde onder 'nieuwe' Europese grenswaarde, maar is dat genoeg?
  9. Aftrap NAPV: zo pakt branche de komende 8 jaar verlaging van zout, suiker en verzadigd vet aan
  10. RIVM: 'Ultrabewerkte voeding is niet per definitie milieuvervuilender dan onbewerkte voeding'
  11. Te veel PFAS in vis uit Westerschelde
  12. RIVM stelt nieuwe richtlijnen voor herformulering
  13. RIVM: Volwassenen krijgen minder, maar nog steeds te veel zout binnen
  14. RIVM Nieuwe criteria voor productverbetering
  15. Pandemiemaatregelen probaat ter preventie van voedselinfecties