Watertoevoersysteem van Baktec werkt nauwkeurig en snel

Watertoevoersysteem van Baktec werkt nauwkeurig en snel

Baktec introduceert een nieuw water meng- en meetapparaat onder de naam B6 CERES Pro. Dit apparaat kan water tot 160 liter per minuut doseren, met een maximale afwijking van 0,4⁰C.

De nauwkeurige en snelle werking van de B6 CERES Pro biedt de industrie een optimale controle over hun productieproces. Hiermee wordt de productietijd op effectieve wijze verkort en kunnen grotere hoeveelheden deeg worden geproduceerd, met dezelfde nauwkeurigheid.

Elke watertoevoer

De B6 CERES Pro bevat een zogeheten ‘Injection-Mixing-Flow system versie 2.0’ (IMF 2.0). Dit systeem regelt elke watertoevoer warm, koud en gekoeld water continu en afzonderlijk. Dit systeem is volgens Baktec zeer nauwkeurig en bereikt de gewenste temperatuur binnen enkele seconden. Dit leidt tot een constante en optimale kwaliteit van deegproducten.

Industriële omgeving

Het systeem is speciaal gemaakt voor industriële omgevingen. Door zijn waterbestendigheid, aflopende dak en aansluitingen aan de onderzijde is het apparaat eenvoudig te reinigen en blijven resten van schoonmaakmiddelen, vocht en voedsel niet op de bovenkant van de behuizing liggen. Het apparaat heeft ook een water- en energiebesparingsfunctie.

Lees meer over