Innovaties en efficiënt produceren in contract manufacturing bij Nestlé

Multinational Nestlé produceert en innoveert veelal in eigen fabrieken. Een nieuw ontwikkeld product kan worden geproduceerd in een fabriek buiten Nestlé. Hoe loopt het proces van productidee tot marktintroductie? Het online event Food Process Update geeft antwoord.

Tijdens de Food Process Update gaan we in op het proces van innoveren bij foodbedrijven, van groot tot klein, van startup Karma Kebab tot multinational Nestlé. John Williams, QA-manager Benelux en Martijn ten Have, comanufacturing project specialist vertellen tijdens het online event Food Process Update op 13 april hoe zij dit aanpakken bij hun bedrijf.

Volgens hen zijn de volgende zaken belangrijk bij het traject van productidee tot marktintroductie:

  • Het inzetten van de juiste expertise
  • Een degelijke selectieprocedure
  • Transparante samenwerking

Andere sprekers

Naast Nestlé spreken meer foodbedrijven tijdens dit event. Zo hebben we startup Karma Kebab die van productie voor festivals naar productie voor retail is overgestapt. Andere sprekers tijdens het event: R&D Director Kachung Tsang vertelt over de innovatie-aanpak van Euro Caps, Arjan Smit van Oxipack over het omarmen van innovatie in de fabriek en Willem Cranenbroek van Me-at over innoveren en produceren van vleesvervangers voor private label.

Meer achtergrondinformatie over het event? Bekijk alle artikelen.

Meer informatie over het programma? Bekijk de eventpagina.