1. Foodvalley verwacht dat deze eiwittrends de komende vijf jaar bepalend zijn
  2. Dit is waarom er in januari strengere regels komen voor de verkoop van rauwe melkproducten
  3. FrieslandCampina en Micobel willen fuseren
  4. 'Boeren houden van koeien': imagocampagne voor jonge boeren of commerciële boodschap voor zuivelverkoop?
  5. FrieslandCampina breidt weiproductie uit en vervangt verouderde procesonderdelen
  6. Eerste stoomproducerende warmtepomp van Nederland bij FrieslandCampina Maasdam
  7. FrieslandCampina concentreert productie en sluit kaasfabriek, totaal 186 banen verloren
  8. Diervriendelijk zuivel? Jumbo verkoopt melk van start-up Kalverliefde
  9. Voor abonneesFoodproducenten uiten kritiek op Nutri-Score bij tv-programma Kassa: 'Weghalen logo was lastige, maar weloverwogen keuze'
  10. Voor abonneesMilkshakes in verzorgingshuizen besmet met Yersinia
  11. Voor abonneesKwaliteit Nederlandse melk nog altijd ongeëvenaard, nieuwe contaminanten liggen op de loer
  12. Danone stopt met Nutri-Score op drinkyoghurts
  13. Zuivelsector slaat op trom: 'Wij zijn banenmotor van platteland'
  14. Quality Time met IJsbrand: Klooien met margarine en boter (video)
  15. Voor abonneesHoe DOC Kaas de kwaliteit live controleert met vision-technologie
  1. Voor abonneesCommissie herziet Europese 'ontbijt' richtlijn: dit zijn de belangrijkste wijzigingen
  2. Plantaardig versus zuivel: deze plantaardige variatie op melk is een goed alternatief voor halfvolle melk (podcast)
  3. Voor abonneesFDA uit zorg om vogelgriep en bant rauwe melk
  4. Opinie John Verbakel, Upfield: 'Gezond verstand gebruiken bij benaming zuivelalternatieven'
  5. LTO: vaccin tegen blauwtongvirus goedgekeurd
  6. Voor abonnees5 trends: cruciale R&D-ontwikkelingen in zuivel en zuivelalternatieven
  7. 130 banen op de tocht bij Milcobel door moeilijk zuiveljaar
  8. Voor abonneesMozzarellaproducent Milcobel wint hoogwaardig eiwit uit reststroom
  9. Voor abonneesNZO reageert op discussie plantaardige benamingen: 'Creativiteit gaat verder dan productontwikkeling'
  10. Van reststroom tot innovatie: Arla verwerkt wei tot gefermenteerd drankje
  11. Voor abonneesNZO-directeur: 'In een meer plantaardig voedingspatroon hebben we zuivel juist hard nodig'
  12. Jumbo nieuwe 'kaas koers' in met Uniekaas Holland en DOC Kaas
  13. ING: 'Zuivelverwerkers willen CO2-uitstoot verminderen, maar consument wil er nauwelijks voor betalen'
  14. Voor abonneesDirecteur zuivelbedrijf riskeert gevangenis na dodelijke uitbraak van Listeria
  15. Nieuwe E. coli-uitbraak door rauwmelkse kaas