Mijlpaal voor TNO: onderzoek vormt basis voor WHO/FAO-advies over...
Onderzoek van TNO naar de gevoeligheid van personen met een voedselallergie vormt de basis voor het wetenschappelijke advies van de WHO/FAO over...
Onderzoek van TNO naar de gevoeligheid van personen met een voedselallergie vormt de basis voor het wetenschappelijke advies van de WHO/FAO over...
Allergeneninformatie op het etiket is cruciaal voor patiënten met een voedselallergie om te bepalen of een product veilig is. Helaas krijgen...
De Nederlandse overheid wil in 2030 49% minder broeikasgassen uitstoten ten opzichte van 1990. Voedingsmiddelenbedrijven dragen hieraan bij door...
Steeds meer bedrijven ontdekken de mogelijkheden van 3D-foodprinting. De ontwikkelingen op technologisch gebied gaan hard, maar het creëren van...
TNO publiceerde onlangs een whitepaper waarin ze twee scenario's verkennen om in Nederland in 2050 een klimaatneutraal energiesysteem te hebben....
Producenten die nieuwe eiwitten op de markt brengen, moeten eerst uitzoeken of deze allergische reacties teweeg kunnen brengen. Een nieuw model met...
Elektrificatie is alleen nuttig als het wordt gecombineerd met een efficiënter productieproces. Dit betogen Anton Wemmers en Yvonne van Delft van TNO...
De portiegrootte en de veiligheid van referentiedoseringen zijn op dit moment twee belangrijke belemmeringen in het breed toepassen van een goed...
Er is nog veel te leren en te ontdekken over de regelgeving, de risico's en de werking van het immuunsysteem rondom allergene eiwitten. Daarom richt...
BSH, dat onderdeel uitmaakt van het Duitse concern Bosch, heeft vergevorderde plannen om een driedimensionale foodprinter op de markt te brengen....