
Een hepatitis A-uitbraak die mogelijk veroorzaakt werd door met hepatitis A-virus besmette biologische diepvriesaardbeien, leidde in maart 2023 in de...
Een hepatitis A-uitbraak die mogelijk veroorzaakt werd door met hepatitis A-virus besmette biologische diepvriesaardbeien, leidde in maart 2023 in de...
Voedselproducenten die een groot aantal verschillende grondstoffen verwerken, hebben een sleutelrol in het verlagen van de ziektelast van Listeria...
In de online nieuwsbrief van Food Safety Tech van maart 2023 gaf een van de experts van het bedrijf SCIEX, een bedrijf dat gespecialiseerd is in...
Voedselproducenten moeten sinds januari producten als vis, vlees en eieren verplicht controleren op PFAS. In de nieuwe wetgeving is de toegestane...
De Nederlander eet gezonder. Dit blijkt uit de recent gepubliceerde voedselconsumptiepeiling van het RIVM. Ze eten meer plantaardige producten zoals...
Nederlanders eten volgens het RIVM gemiddeld te veel zout, verzadigd vet en suiker. Om de hoeveelheid van deze stoffen in voedingsmiddelen te...
Drinkwater, vis, eieren, vlees maar ook groentes. Allemaal zaken die we op min of meer dagelijkse basis tot ons nemen, maar die ook een bron kunnen...
De Raad van Bestuur van Wageningen University & Research heeft Birgit Loos benoemd tot Algemeen Directeur Wageningen Food Safety Research met ingang...
Gratis whitepaper Eurofins: From farm to fork
Nederlanders eten volgens het RIVM gemiddeld te veel zout, verzadigd vet en suiker. Om de hoeveelheid van deze stoffen in voedingsmiddelen te...