1. Voor abonneesNieuw Nederlandse allergenenbeleid: 7 tips voor toepassing in je bedrijf
  2. Europees Hof over EU-biologo op producten uit derde landen: 'Producent moet voldoen aan EU wetgeving'
  3. GesponsordHoe zorg je ervoor dat normeisen niet eindigen als een 'papieren tijger'?
  4. Gaat duurzaamheid hand in hand met voedselveiligheid en kwaliteit? Zes overeenkomsten op een rij
  5. Geneesmiddel of voedingssupplement? Rechtbank Gelderland doet uitspraak
  6. Wetgeving verschilt in Europese lidstaten: zo werkt wederzijdse erkenning
  7. Voor abonneesCommissie herziet Europese 'ontbijt' richtlijn: dit zijn de belangrijkste wijzigingen
  8. Wetgeving voor allergenen in voedselcontactmaterialen? Dit is de laatste stand van zaken
  9. Précon toegetreden tot bestuur SimplyOK
  10. Nationale taaleis 1169/2011: in hoeverre is dit een obstakel voor internationale handel?
  11. GesponsordHoe Quasydoc tijd bespaart en betrouwbaarheid verhoogt in specificatiebeheer
  12. Voor abonneesNieuwe Europese ontbossingswetgeving: 10 belangrijke vragen en antwoorden op een rij
  13. Een eigen logo op je etiket: hier moet je op letten
  14. Voor abonnees6 aandachtspunten bij het plaatsen van de Nutri-Score
  15. Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CSDDD) is een feit: dit zijn de ins en outs
  1. Voor abonneesEiwitclaims: dit zijn 3 veelgemaakte fouten
  2. Europa neemt nieuwe anti-greenwashing richtlijn aan: dit houdt het in voor claims
  3. Voor abonneesDit zijn de 10 meest gestelde vragen en antwoorden over etikettering
  4. Voor abonneesAllergenenetikettering: uitdagingen en ontwikkelingen in de voedingsindustrie
  5. GesponsordVoedselveiligheid: de gevaren aan de inkoopkant
  6. Duurzaamheid versus voedselveiligheid: ongenoegen vanuit de horecabranche over SUP-richtlijn
  7. Verpakkingswetgeving: dit komt eraan voor voedingsproducenten
  8. Goede onderbouwing gezondheidsclaims noodzakelijk: deze claims zijn afgekeurd
  9. Voor abonneesHet roer om voor duurzaamheidsclaims? 5 belangrijkste vereisten van de Green Claims Richtlijn op een rij
  10. Onderzoek NVWA: 'Consument heeft minder vertrouwen in voedselveiligheid'
  11. Wetswijziging etiket: vanaf 8 december verplichte voedingswaarden en ingrediëntenlijst op wijn
  12. RCC over misleiding: ''Serveersuggestie' is geen vrijbrief voor het afbeelden van niet-aanwezige ingrediënten'
  13. THT vermelding op de schop: Europese Commissie wil 'THT, vaak goed na'
  14. Etiketteringsregeling voor duurzaam voedsel in de maak: dit is de stand van zaken
  15. Duurzaamheidsclaims op de Europese agenda: verwachte wetgeving tegen greenwashing en misleiding