1. Norovirus maakt 918 Nederlanders ziek op Koningsdag
  2. 163 mensen geïnfecteerd met norovirus na eten sashimi en sushi
  3. Minstens 700 zieken na vermoedelijke uitbraak norovirus
  4. Norovirus in Frankrijk: verkoopverbod oesters leidt mogelijk tot grote verliezen
  5. Onderzoek legt de gevolgen van de COVID-19-maatregelen op voedselveiligheid bloot
  6. Listeria in consumptie-ijs aangetroffen met daardoor 2 zieken
  7. Column Simone Hertzberger: Waarheden kloppen niet meer
  8. Voor abonneesDuitsland getroffen door een hepatitis A-uitbraak door diepvriesaardbeien
  9. Ziek personeel werkte door en veroorzaakte zo een uitbraak
  10. Cruiseschepen zijn helemaal niet zo veilig
  11. Het is moeilijk om vast te stellen welk levensmiddel ziek maakte
  12. Biologische aardbeien kunnen besmet zijn
  13. Ruw onderbroken oesterseizoen: norovirus houdt weer huis in Europese landen
  14. Oesters maken opnieuw honderden mensen ziek
  15. Recalls België 2022 in beeld: ruim 400 meldingen in een jaar
  1. Belgische recalls en waarschuwingen januari: onvermeld allergeen vegan balletjes en aflatoxine in pistachenoten
  2. Nooit van gehoord? Sapovirus is een voedselpathogeen!
  3. Voor abonnees6 gevaren van klimaatverandering voor de voedselveiligheid op een rij: waarschijnlijk meer pathogenen, parasieten en mycotoxinen
  4. Hoe dam je het risico op pathogenen in diepvriesproducten in?
  5. Meer uitbraken in 2021 door wegvallen corona effect
  6. VMT Summerclass QA 7: Zo houd je voedsel virusvrij
  7. Meer dan 460 zieken door met norovirus besmette oesters
  8. Overzicht Belgische recalls en waarschuwingen in 2021
  9. NVWA: Minder voedselgerelateerde ziekte-uitbraken in 2020 door aandacht voor coronamaatregelen
  10. Voor abonneesZacht diepvriesfruit weer de boosdoener bij uitbraak van norovirus
  11. Besmette garnalen veroorzaken diarree en overgeven bij ruim 100 mensen
  12. Fraude met diepvriesframbozen kon mogelijk bijdragen aan een uitbraak door norovirus
  13. Belgische school getroffen door een uitbraak met meer dan 150 zieken
  14. Dit zijn de meest notoire en dodelijke ziekmakers in voedsel
  15. Beheersing van zoönosen in de levensmiddelenindustrie moet nu op de kaart staan bij bedrijven