Vernieuwd verhittingsproces pakt voedingsingrediënten met fluwelen...
Hoe weet je 100% zeker dat er in de specerijen, gedroogde kruiden, eetbare zaden, gedroogde groenten, ontbijtgranen en peulvruchten die je verwerkt...
Hoe weet je 100% zeker dat er in de specerijen, gedroogde kruiden, eetbare zaden, gedroogde groenten, ontbijtgranen en peulvruchten die je verwerkt...
Het wordt steeds duidelijker: het drinken van rauwe melk is gezond, vooral ook voor kinderen. Er is eigenlijk maar één belemmering om volop rauwe...
High Pressure Processing (HPP) of pascalisatie komt in het kader van de blijvende listeriaproblematiek binnen de voedingsindustrie vaker in beeld als...
Babyvoeding is met name door een grote vraag uit Azië lucratief. Dat bleek ook op de Franse voedingsbeurs Sial weer waar voedingsmiddelen gericht op...
PurePulse, de milde conserveringstechnologie van het tech-bedrijf Coolwave Processing, is verbeterd. De methode kan nu ook ingezet worden om hoog...
Dit najaar is de science edition van de e-Cooker voor het eerst verkrijgbaar. De belangstelling voor het apparaat dat voedsel gaart met elektrische...
Aseptia Technologies, Corbion, Ecolab en Parabel zijn alle vier benoemd tot winnaars van de IFT Food Expo Innovation Award. De winnaars werden...
Wereldwijd groeit de markt voor HPP-geconserveerde producten. VMT bezocht op de Anuga FoodTec twee grote producenten van HPP-machines Avure en...
De milde conserveringsmethode van Cool Wave Processing is nu ook beschikbaar voor productie op kleine schaal. Het bedrijf introduceert een...
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Schuttelaar en partners vertelde Ronald Lotgerink van de Zwanenberg Food Group dat het bedrijf volgend maand...