VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over Koolhydraatarm

  • Ingredient9 jan. 24

    Handig overzicht: Zo spelen foodbedrijven in op vraag naar gezonder...

    Begin januari is de tijd dat vele consumenten gezonder willen eten bijvoorbeeld koolhydraatarm of minder suiker. Hoe helpen voedingsmiddelenbedrijven daarbij? Een aantal voorbeelden op een rij.

  • Ingrediënt & Product16 apr. 20

    TastyBasics start online voedingsadviezen door relatie coronavirus en...

    Vanaf vandaag (15 april) start TastyBasics met het geven van voedingsadviezen. Het voedselproductiebedrijf krijgt veel bezorgde vragen van mensen nadat er ophef ontstond over de relatie overgewicht en het coronavirus.

  • Voor abonnees
    Voor abonnees
    Wetgeving & Toezicht6 mrt. 20

    Voor abonnees 'Europese GMO-wetgeving is achterhaald'

    De huidige EU-regels voor genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) zijn achterhaald en moeten radicaal worden hervormd. Een groep internationale vooraanstaande wetenschappers aangesloten bij de European Academies Science Advisory Council (EASAC) pleit hiervoor.

  • Ingrediënt & Product13 dec. 19

    Trending in 2020: Weg met dat rokende frituurpannetje

    "Het rokende frituurpannetje in de schuur heeft zijn langste tijd gehad", zegt Paul Vos, directeur van De Korrel Beheer. "Consumenten kiezen steeds meer voor friet uit de oven of de airfryer. Dat is gezonder en daardoor hoeven ze die vieze frituurpan niet meer te gebruiken." De Korrel Beheer levert de coatings waarmee de friet in de oven en in de airfryer knapperig blijft.

  • Ingrediënt & Product8 nov. 19

    Koolhydraatarm dieet is populair, maar is vermindering altijd gezond?

    Minder koolhydraten in voeding is hip, maar is een vermindering altijd gezond? Dit onderwerp komt aan bod tijdens het Jaarcongres van Voeding Nu.

  • Ingrediënt & Product5 nov. 19

    Koolhydraatarme friet van schrijver Leon de Winter

    Samen met zijn neef, hartchirurg León Eijsman, introduceert schrijver Leon de Winter onder het merk 'Leon & León' zijn eerste voedselproduct: koolhydraatarme frietjes. Het idee ontstond zo'n acht jaar geleden en eind oktober werd het product geïntroduceerd.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen