Vacuüm koelen: nieuwe energiebesparende techniek bij bereiden van...
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Vacuüm koelen is de nieuwste techniek in het broodbereidingsproces. Het zorgt voor stand in het product en bespaart energie bij bakker en consument....
Het lijkt zo simpel. Als je bacteriën niet wil laten uitgroeien, moet je ze geen water geven. Maar wat zijn de gevaren van een te hoge...
Of je het aanhoudende warme weer nu leuk vind of niet, gepaste maatregelen zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid ook tijdens een hittegolf te...
De Voedselbanken in Groot-Brittannië zien signalen dat kinderen vaker voedselinfecties oplopen. Dit zou kunnen komen omdat ouders besparen op de...
Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...
Al vanaf 2005 bouwt De Bruin Process Equipment tanks en ketels voor food- en feedtoepassingen. Met de recente overname en ingebruikname van een...
BOGE stapt over op het koelmiddel R513A. De persluchtspecialist heeft zijn koeldrogers van de serie DS-2 in het lage vermogensbereik geschikt gemaakt...
Multinational Coca-Cola riep onlangs Australische supermarkten op om een merk appelsap uit de schappen te halen. De oorzaak: een te hoge concentratie...
ME-AT, producent van vleesvervangers gebruikt in plaats van piepschuim dozen de EcoCoolBox om de producten naar consumenten en klanten te sturen.
Met de modernisering van de koeltoren bespaart Greenyard Prepared jaarlijks 5% op haar waterverbruik, ofwel 50 miljoen liter. De aanpassingen van de...