1. Voor abonneesFranse autoriteiten roepen pesto terug vanwege verdenking van botulisme
  2. Voor abonneesSalmonella-uitbraak door kaas treft 70 mensen in Frankrijk
  3. Voor abonneesFrankrijk introduceert nieuw logo: is dit de 'Nutri-Score' voor herkomstetikettering?
  4. Nestlé scherpt kwaliteitscontroles bronwater aan na waarschuwing toezichthouder
  5. 11 kinderen met HUS door Franse rauwmelkse kaas
  6. Vegetarische Franse producten mogen in Frankrijk geen vleesbenamingen krijgen
  7. 15 gevallen van botulisme met 1 sterfgeval door bezoek aan een wijnbar
  8. Gefermenteerde ongepasteuriseerde melk kan ook pathogenen bevatten (update)
  9. Waarschuwing voor niet afbreekbare chemische stoffen in eieren van hobbyboeren
  10. Ongepasteuriseerde zuivel slaat opnieuw toe
  11. Popcornmais uit de verkoop wegens te veel aflatoxine
  12. Gedroogde worsten veroorzaken een grote uitbraak van salmonellose door meerdere serotypes in één worst
  13. 5 zieken en 4 vroeggeboorten door besmette vegetarische producten
  14. Al voor een uitbraak werd besmetting in meel geconstateerd
  15. Alweer een uitbraak door ongepasteuriseerde zuivel
  1. Steeds meer zieken door Franse diepvriespizza's (update)
  2. Diepvriespizza's zijn mogelijk de oorzaak van een ernstige uitbraak met veel complicaties
  3. Reactie Unilever op actie Foodwatch: recall bouillonblokjes met MOAH in Frankrijk
  4. Nieuwe wet verbiedt plastic verpakkingen voor groente en fruit in Frankrijk
  5. Frans Lactalis mag Leerdammer overnemen van Bel
  6. Lidl Nederland sluit met pilot aan in Eco-Score-Karavaan
  7. Rauwmelkse kaas uit Frankrijk veroorzaakt een uitbraak in Noorwegen
  8. Ook Lidl Duitsland kiest voor Franse Eco-Score
  9. Paardenvlees veroorzaakt meer dan 50 zieken en 2 sterfgevallen
  10. Fairtrade Original introduceert producten in Frankrijk
  11. Voor abonneesZelfs pannenkoekjes besmet met Listeria
  12. Voor abonneesUitbraak door tekenencefalitis via geitenkaas
  13. Toename uitbraken in Frankrijk
  14. Onderzoek SIAL naar toekomst van voedingsmiddelenproductie
  15. Voor abonneesKlassieke uitbraak door Franse zachte kaas