
Tony's groeit hard - vooral in de VS - ondanks productiestop Barry...
Tony's Chocolonely heeft het afgelopen jaar een stevige groei doorgemaakt, ondanks de hoge inflatie en de tijdelijke sluiting van de grote...
Tony's Chocolonely heeft het afgelopen jaar een stevige groei doorgemaakt, ondanks de hoge inflatie en de tijdelijke sluiting van de grote...
“We hebben het chocoladeproces opnieuw ontworpen: van teelt tot roosteren. Zo kunnen we in deze tweede generatie chocolade minder suiker toevoegen en...
2022 was een roerig jaar voor de voedingsindustrie. Van het einde van de coronapandemie naar de oorlog in Oekraïne, grondstoffenonzekerheid,...
Meer dan dertig voedingsbedrijven vergezellen van 4 tot 9 december HKH Prinses Astrid op missie naar Japan om hun bestaande handelsrelaties te...
Supermarktketen Jumbo heeft in oktober 2022 per abuis mogelijk met Salmonella besmette Ferrero-chocolade opnieuw uitgeleverd aan winkels.
Barry Callebaut zegt een tweede generatie chocolade te hebben gemaakt door het proces van cultiveren, fermenteren en roosteren te herontwerpen....
Chocolatier Vandenbulcke ondertekende het Beyond Chocolate Charter, het duurzaamheidsprogramma van de chocoladesector dat gesteund wordt door de...
Chocoladeproducent Barry Callebaut is bijna klaar met de schoonmaak van de fabriek in Wieze. Dit betekent dat ze weer op volle capaciteit kunnen...
Supermarktketen Jumbo roept een Kinder-product van Ferrero terug. Het gaat om Schokobons die in april van dit jaar al werden teruggehaald omdat de...
VMT zet elke maand de nieuwe producten van de foodindustrie op een rij. Dit zijn de laatste wapenfeiten: vegan KitKat met rijsteiwit.