1. Voor abonneesNieuwe versie Handboek Etikettering: dit zijn de 4 grootste wijzigingen
  2. 15 startup innovaties op de SIAL: van cacao- en koffievervangers tot rijstvrije sushirijst
  3. Startup wil met chocolade 'rust creëren in drukte': 'Er is oneindig veel mooie wijn, maar weinig luxe chocolade'
  4. Ingrediëntentrends spotten op Intrafood:24
  5. Voor abonneesMeer dan 150 patiënten in dodelijke uitbraak door microdosingproducten
  6. Quality Time met IJsbrand: Is Chocomel de 'enige echte' of toch niet? (video)
  7. Belgische media: Chocoladeproducent Barry Callebaut wil meer dan 300 banen in België schrappen
  8. Kleur paars zorgt voor juridische stappen tegen Tony's Chocolonely
  9. Paaseitjes dit jaar duurder vanwege hoge suiker- en cacaoprijzen
  10. 'Kwaliteitspremie en de chocoladebonus zijn tot 5 maanden extra inkomen voor de cacaoboer'
  11. Tony's Chocolonely publiceert jaarverslag: 'uitbuiting van cacaoboeren moet stoppen'
  12. Listeria in consumptie-ijs aangetroffen met daardoor 2 zieken
  13. Jumbo sluit aan bij Open Chain Tony's Chocolonely voor duurzamere chocolade
  14. Écht duurzame chocoladeletters? Sinterklaas blijft verrassen
  15. Tony's Chocolonely gaat Hema helpen om eigen chocolade 'slaafvrij' te maken
  1. Ferrero vindt opnieuw Salmonella in hun Belgische productielocatie
  2. Chocoladeletters en pepernoten dit jaar 'peperduur': 'Anders kan het licht uit'
  3. Belgische bierfamilie mag Tony's Chocolonely overnemen
  4. Albert Heijn en Tony's Chocolonely willen meer traceerbare chocolade. 'Met alleen certificering bereiken we onze doelen niet'
  5. Tony's Chocolonely legt missie vast in juridische structuur: 'Altijd trouw blijven aan missie is geen gegeven'
  6. Zoetwarenexpert: 'De grondstofprijzen waren altijd in beweging, maar nooit zo extreem'
  7. Voor abonnees3 lessen die we kunnen trekken uit besmette chocolade in 2022
  8. Tony's Chocolonely haalt De Vegetarische Slager weer in als duurzaamste merk van Nederland
  9. Zware metalen maken gezonde extra pure chocolade toch problematisch
  10. Factory of the Future: automatische fabriek en virtuele collega's geven kwaliteit en efficiëntie een impuls
  11. Baronie & Cémoi gaat chocolade verwerken via open chain Tony's Chocolonely
  12. Tony's groeit hard - vooral in de VS - ondanks productiestop Barry Callebaut
  13. Minder suiker, meer cacao en kort label: Barry Callebaut terug naar tekentafel voor tweede generatie chocolade
  14. De 20 best gelezen verhalen op VMT in 2022
  15. 'Big in Japan': voeding en drank uit België