1. 'Nederlandse consument wil groter plantaardig aanbod en hogere prijs voor vlees'
  2. Aantal liefhebbers volkorenbrood groeit voor zesde jaar op rij
  3. POM West-Vlaanderen bouwt wetenschapspark voeding en gezondheid
  4. Consumentenbond: 'Supermarkt hummus lijkt niet op traditionele hummus'
  5. Aldi Nord en Süd sluiten aan bij Nutri-Score-karavaan
  6. Livestream: Voedselverkiezingsdebat 2021
  7. Opinie: De consument krijgt de schuld
  8. Groeiende markt voor kweekvlees in Duitsland en Frankrijk
  9. Voedselsector krimpt met 4 procent dit jaar, herstel pas na 2021
  10. Meer vis en plantaardig om klimaatverandering tegen te gaan
  11. Voor abonneesNederlanders hebben weinig vertrouwen in de voedingsindustrie
  12. Mintel: 3 post-corona trends die kansen bieden voor innovatie in de voedingsindustrie
  13. 'Consument wil wel, maar betaalt nog niet voor verduurzaming'
  14. Foodwatch: afspraken zoutreductie niet bindend genoeg - FNLI reageert
  15. Voor abonneesValse berichten over Covid-19 en voedsel
  1. Hak pleit voor stimuleren groenteconsumptie en hogere prijs voor telers
  2. GlobalData: 'Wereldwijde vleesindustrie krimpt dit jaar met 5,3% door corona'
  3. Euromonitor: 6 blijvende veranderingen in de voedselketen door corona
  4. FrieslandCampina signaleert groeiende vraag naar biologische zuigelingenvoeding
  5. Voedsel en voedselpatronen in het post-Corona tijdperk
  6. Too Good To Go helpt horecaondernemers met app
  7. Voedselbanken vragen om steun overheid bij coronavirus
  8. Fabrikant over corona: 'Genoeg in voorraadkast'
  9. Voedingsproducenten over hamsteren: 'Wij verwachten geen problemen bij de inkoop van grondstoffen en levering van eindproducten'
  10. 'Schaaldieren zorgen voor hoge CO2-uitstoot, schelpdieren juist niet'
  11. Winstgevendheid foodbedrijven bijna gehalveerd
  12. Zo worden mensen in quarantaine van maaltijden voorzien (video)
  13. RIVM: Consumptie van plantaardige eiwitten is noodzakelijk
  14. Nationale Week Zonder Vlees: 'Flexitarisch eetpatroon nieuwe standaard'
  15. België één van de beste leerlingen op het gebied van evenwichtige voeding op de werkplek