09/10/2025 | Cursus basis Duurzaamheid HAS green academy

09/10/2025 | Cursus basis Duurzaamheid HAS green academy

HAS green academy biedt in 2025 een breed aanbod van cursussen en workshops aan op het gebied van food, zoals de nieuwe de nieuwe cursus Basis Duurzaamheid.

De Cursus Basis Duurzaamheidbestaat uit4 bijeenkomsten en start op dinsdag 9 oktober 2025. Onderwerpen bij deze nieuwe cursus zijn: water, energie, afval, lucht & geluid, bodem, milieuwetgeving, milieumanagement, duurzaamheid en practica. In deze cursus ontdek je de relatie tussen mens, milieu en duurzaamheid binnen je organisatie of bedrijf. Deze cursus is voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij vraagstukken waar milieu- en duurzaamheid een rol spelen.

Interesse in deze cursus?  Inschrijven is mogelijk via: Cursus Duurzaamheid - HAS green academy

Onderwerpen aanpassen

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.

  1. Voor abonneesZo bereid Go-Tan zich voor op duurzaamheidswetgeving: 'Constante aanpassingen zorgen voor jojobeleid'
  2. Hof van Justitie beperkt gebruik van gezondheidsclaims voor botanicals
  3. Voor abonneesVeilig exporteren naar de VS: aandachtspunten en tips voor geldende wetgeving
  4. Realtime kwaliteitscontrole bij dranken en zuivel: zo kan optische sensor tijd besparen
  5. Jumbo laat Bake Five vallen en kiest voor brood van Goedhart
  6. Voor abonneesMeerdere landen waarschuwen tegelijkertijd voor listeria in voedingsproducten
  7. 09/2025 | Cursus basis Microbiologie HAS Green Academy
  8. Zo puzzelde Nestlé aan de recepturen van vleesvervangers
  9. Voor abonneesInfectiewond voedselverkoper oorzaak voedselvergiftiging op Thaise school
  10. NVWA breidt openbaarmaking inspectieresultaten voedselveiligheid uit
  1. Voor abonneesGrootschalige voedselvergiftiging door besmette döner kebab
  2. Startup maakt plantaardig ijs zonder toegevoegd suiker: 'Plantaardig is geen compromis, maar de standaard'
  3. Politie: cannabis in snoep komt niet bij Haribo vandaan (update)
  4. Rival Foods haalt investering op voor opschaling plantaardige vleesproductie
  5. Kraft Heinz gaat in VS kunstmatige kleurstoffen uit voeding halen
  6. Voedselverlies in fabriek: snijverlies, menselijke fouten en kwaliteitsissues grootste boosdoeners
  7. Voor abonneesWorld Food Safety Day 2025 zet wetenschap in de kijker
  8. Nieuwe editie boek 'Microbiologie van Voedingsmiddelen' in aantocht
  9. Voor abonneesOnrust in Amerika over nieuwe voedselveiligheidswetgeving
  10. Lantmännen Unibake kijkt holistisch naar klimaatimpact: 'We willen minder energieverbruik in volledige keten'