Producenten werken samen aan verdere innovatie plantaardige...
Een Brabants-Zeeuwse samenwerking ontvangt een subsidie van meer dan een miljoen. Een aantal Zeeuwse en Brabantse bedrijven, waaronder Meatless,...
Een Brabants-Zeeuwse samenwerking ontvangt een subsidie van meer dan een miljoen. Een aantal Zeeuwse en Brabantse bedrijven, waaronder Meatless,...
Ook tijdens de tweede golf van de coronacrisis zijn de meeste Nederlanders niet anders gaan eten dan normaal. Wel zijn er kleine veranderingen te...
Receptensite Verdify zet Artificial Intelligence (AI) in om gebruikers van gepersonaliseerde maaltijden te voorzien. Consumenten kunnen een eigen...
In deze wereldwijde gezondheidscrisis waarbij er geen gerichte behandeling is voor infectie met het COVID19-virus, is het niet verwonderlijk dat er...
"De zogenaamde 'Food Based Dietary Guidelines' zijn wetenschappelijk onderbouwd, zetten duidelijke prioriteiten en geven de richting aan om te komen...
Consumenten en voedingsmiddelenproducenten kijken met belangstelling naar wetenschappelijke onderzoeken over de relatie tussen voedingspatronen en...
'Meer groente, minder vlees en terug naar de Nederlandse eetcultuur' was de strekking van de sprekers op het mini-symposium op het Food Innovation...
Ruim driekwart van de door onderzoeksbureau GfK ondervraagde consumenten gelooft dat suiker (in meer of mindere mate) verslavend is. Toch zijn ze...