1. Mutante sporen B. cereus hebben impact op voedselveiligheid en houdbaarheid
  2. VIB en ILVO sloten een partnerschap voor de nieuwe agrobiotech-incubator
  3. Hilde Crevits verankert bio-economie in Vlaanderen
  4. Genetisch gemodificeerde planten in de strijd tegen 'verborgen honger'
  5. Minister Crevits ondersteunt professionalisering Vlaamse wijnbouw
  6. Inge Arents, Flanders' FOOD: "In 2030 elk bedrijf een R&D-manager"
  7. Zeewier-, oester- en mosselkweek komen een stapje dichterbij
  8. Landbouw en Visserij gaat 'vooruit voor (h)eerlijk voedsel'
  9. VLIZ en ILVO samen in InnovOcean Campus
  10. Vruchtbaarheid van voedselgewassen lijdt onder klimaatverandering
  11. Atelier M ontwikkelt frisse drank met komkommersap (+video)
  12. ILVO Activiteitenverslag 2019 benadrukt multidisciplinariteit
  13. 2 miljoen euro extra voor 20 jarige VLIZ
  14. Varkenshouders inspireren elkaar rond antibioticareductie
  1. Landbouw toont gemiddeld resultaat met grote onderliggende variaties
  2. Joris Relaes: "Focus komt nog meer te liggen op samenwerken."
  3. Spectaculaire ontwikkelingen EU biologische landbouw
  4. Belgisch vlees draagt niet bij aan bosbranden in Amazone
  5. Nederland kwetsbaar voor opkomende voedselveiligheidsrisico's
  6. IPCC-rapport wijst op ketenverantwoordelijkheid
  7. Waalse voedingsindustrie kiest voor lokale productieketens
  8. Europese en VIB-wetenschappers pleiten voor CRISPR-Cas
  9. Brevisco en Colruyt vieren eerste Belgische mosselen
  10. ILVO en VLIZ bouwen InnovOcean Campus
  11. 1,7 miljoen euro voor land- en tuinbouwonderzoek
  12. AgTech Summer Camp: een versneller voor start-ups
  13. Garnalen in de Noordzee doen het (wel) goed
  14. 3D-groeimodel soja krachtiger door factor waterbeschikbaarheid