VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over Endress+Hauser

  •  Siemens stelde onder het motto ‘infinite opportunities from infinite data’ haar Digital Enterprise-portfolio voor op de Indumation-beurs.
    België9 jun. 22

    Digitalisering mag niet sluitstuk zijn van duurzaamheidsbeleid

    Digitalisering is een duidelijk speerpunt dat deel uitmaakt van het duurzaamheidsbeleid waar voedingsbedrijven aan bouwen. Soft- en hardware oplossingen helpen bedrijven systematisch te automatiseren, digitaliseren en verkregen data optimaal te benutten. VMT bezocht de Belgische automatiseringsbeurs Indumation in Kortrijk Xpo.

  • Tomaso Della Vedova, Industry Manager Food and Life Sciences bij Endress+Hauser: “Inline metingen van de kwaliteit en samenstelling van proteïnen zijn mogelijk”
    Technologie & Techniek17 dec. 21

    Trending in 2022: Kwalitatieve data worden steeds belangrijker

    Endress+Hauser ziet dat digitalisering, duurzaamheid en efficiënt produceren nog steeds hoog op de agenda staan bij de voedingsmiddelenbedrijven. Tomaso Della Vedova: "Wel zien we de focus binnen deze thema's verschuiven. Zo groeit het inzicht dat kwalitatieve data belangrijk zijn en dat energiereductie een-op-een samenhangt met procesoptimalisatie en de samenstelling van producten."

  • België14 dec. 19

    Trending in 2020: Product- en datakwaliteit gaan hand in hand in...

    Vanwege de onzekerheid over de Brexit stellen sommige voedingsbedrijven investeringen in nieuwe machines uit. Ze leggen zich toe op het optimaliseren van hun productieprocessen, zeggen Wouter Vandevyver en Tomaso Della Vedova, de industriemanagers Food & Beverage bij respectievelijk Endress+Hauser België/ Luxemburg en Nederland.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen