1. Voor abonneesRetail zet druk op leveranciers: in 5 stappen voorbereid op SBTi
  2. Voor abonneesDit doet koffiebranderij Peeze voor duurzaamheidswetgeving: 'Duurzaamheid is geen one-man-show'
  3. Dirks duurzaamheid in 6 punten: Nutri-score E komt er niet meer in
  4. Voor abonneesZo gebruiken producenten AI voor duurzaamheidswetgeving: 2 cases en 10 tips
  5. Voor abonneesAanscherping regels milieuclaims: aandachtspunten om greenwashing te voorkomen
  6. Startup maakt koffie van paddenstoelen: 'Het vinden van de juiste smaakbalans was lastig'
  7. Startup maakt 'hebzuchtvrije' koffie: 'Het huidige model van de koffie-industrie is niet houdbaar'
  8. Consumentenbond beschuldigt Unilever van greenwashing: vraagt ACM om handhaving
  9. Zonnebloemmeel als clean label alternatief voor E471? Frans bedrijf introduceert zadenpuree
  10. ACM spoort voedselbedrijven aan duurzaamheidsclaims te controleren
  11. Duurzaamheidswetgeving: zo pakt FrieslandCampina het aan
  12. Voor abonneesHoe ontwikkelde Flora Food Group de papieren boterkuip? 'Klikgeluid bij sluiten essentieel'
  13. Stikstofbeleid raakt voedselproducenten, kansen voor biologisch: 'Prijzen gaan omhoog'
  14. QA'er en R&D'er in discussie: 'Wetgeving geeft helderheid die we niet altijd willen horen'
  15. Wat brengt 2025 voor R&D? 5 trends en praktische tips om deze te implementeren
  1. FiE 2024: 'Introductie hybride gehakt van Lidl zorgt voor meer interesse van foodproducenten'
  2. Voor abonneesProducenten over EUDR: 'Er is teveel onduidelijk over ontbossingswetgeving, is het wel haalbaar?'
  3. Voor abonneesExpert geeft 7 tips voor naleving CSDDD-wetgeving: 'Het geldt indirect óók voor kleinere producenten'
  4. Food Future Event 2024 voor de productontwikkelaar: hoor insights van Albert Heijn, Peel Pioneers, Lowlander en Riedel (update)
  5. Voor abonneesProducenten over werken met reststromen: 'Wetgeving maakt het verwerken niet aantrekkelijk'
  6. Voor abonneesWWF-NL over ontbossingswetgeving: 'Gebruik creativiteit van product ontwikkeling ook voor dit soort wetten'
  7. Gaat duurzaamheid hand in hand met voedselveiligheid en kwaliteit? Zes overeenkomsten op een rij
  8. Voedselverspilling in supermarkt neemt steeds verder af
  9. Food Future Event: zo maken foodbedrijven keuzes in duurzame verpakkingen en ingrediënten
  10. Martijn Versteegh van Albert Heijn: 'Productontwikkelaars die spraakmakende gezondere en duurzamere producten ontwikkelen, hebben we hard nodig'
  11. Voor abonneesStartup maakt likeur van reststromen: ''Afval' heeft vaak nog veel waarde'
  12. Voor abonnees7 tips voor verduurzaming verpakkingen: 'Producenten die nog niet begonnen zijn, moeten zich zorgen maken'
  13. Voor abonneesFrankrijk introduceert nieuw logo: is dit de 'Nutri-Score' voor herkomstetikettering?
  14. 'Liever een beetje greenwashing, dan geen communicatie over duurzaamheid': 6 ontwikkelingen in ecolabeling
  15. Voor abonneesVMT 4 (2024): Duurzame data