VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over Delaware

  • Technologie & Techniek14 mei 19

    De toekomst van blockchain

    KENNISPARTNER (BLOG) - Blockchain is een technologie met een grote impact op de voedingsmiddelenindustrie, daar zijn veel partijen het over eens. De stap om werkelijk over te gaan op gebruik van de technologie wordt echter nog niet veel genomen. Hoe kan het wel werken? Een blog van Maarten Cordenier, senior consultant bij Delaware.

  • Technologie & Techniek16 mrt. 18

    Een betere biefstuk op je bord via de blockchain

    Consumenten willen meer dan ooit weten wát ze eten. Waar komt dat stukje vlees vandaan? Zitten er toegevoegde hormonen in? En onder welke omstandigheden heeft het dier geleefd? Blockchain helpt om die honger naar antwoorden te stillen. Hoog tijd dus om deze veelbelovende technologie gemeengoed te maken in de sector. Maar hoe pakken we dat aan?

  • Technologie & Techniek2 feb. 18

    Agristo wil op elk moment productie en verkoop aardappelproducten...

    "Werken met aardappelen is al een uitdaging op zich", getuigt Carmen Wallays, supply chain director van Agristo. Om de recente expansie van het bedrijf te ondersteunen, onderneemt het aardappelverwerkingsbedrijf sinds enkele jaren met de hulp van de tool delaware een professionaliseringtraject.

  • Technologie & Techniek15 nov. 17

    Column: ik los het wereldvoedselprobleem op

    Als ik op een feestje vertel dat ik ontzettend geïnteresseerd ben in innovaties op het gebied van voedsel en voedselproductie, word ik niet altijd even begripvol aangekeken. "Jij doet toch iets met IT? Wat heeft IT nou met innovatie en eten te maken?", hoor je dan. Het antwoord is helder. Dat heeft alles met elkaar te maken.

  • Technologie & Techniek3 jul. 17

    Column: Wat onbalans in de massabalans zegt over uw bedrijf

    Veel foodproducenten hebben veel te weinig zicht op de omvang van hun productie en de hoeveelheid uitval. Het feit dat ze hun massabalans niet op kunnen maken, betekent vaak dat er meer aan de hand is.

  • Technologie & Techniek26 jun. 17

    Column: data het belangrijkste ingrediënt voor voedselveiligheid

    Stelt u zich het volgende eens voor: er komt 's morgens vroeg een klacht binnen. En helaas blijft het er niet bij één. Mensen hebben uw vis in de supermarkt gekocht en zijn na het eten ervan ontzettend ziek geworden. Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) hangt aan de lijn.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen