VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Law Event

Alles over BSI

  • Duurzaamheid & MVO17 jun. 22

    Energiemanagement in de voedingsmiddelensector: dit kun je doen om de...

    KENNISPARTNER - Energie is duurder geworden. De torenhoge energieprijzen kosten het bedrijfsleven 22 miljard euro. Voor ieder Nederlands bedrijf is dit de nieuwe realiteit. In sommige gevallen stijgen de energiekosten in 2022 met wel 50%. Wat kan de voedingsindustrie doen om de energiekosten in de hand te houden?

  • Het blijkt dat door deze onderbezetting bij de overheid er meer smokkelwaar zoals drugs werden vervoerd in de voedseltransport.
    Economie & Bedrijven24 feb. 22

    Food & supply chain: dit zijn de risico's en trends

    KENNISPARTNER - Door disrupties in de supply chain ontstaan nieuwe uitdagingen op gebied van voedselveiligheid en voedselfraude. Wat betekenen deze risico's voor de Nederlandse supply chain? BSI biedt vanuit onderzoek handvatten om de organisatorische weerbaarheid van voedingsmiddelenbedrijven te vergroten.

  • Technologie & Techniek9 nov. 21

    Cybersecurity in de foodsector: tijd voor actie

    KENNISPARTNER - Als een van de gevolgen van de pandemie staat de supply chain onder druk door tekorten aan mensen en grondstoffen, maar er is nog een derde variabele die roet in het eten gooit: cybercriminaliteit.

  • Duurzaamheid & MVO27 sep. 21

    Sustainable Development Goals: zo ga je met duurzaamheid in de...

    KENNISPARTNER - Duurzaamheid in de voedselsector: de urgentie en de vraag neemt toe naar verduurzaming in de gehele food supply chain, van de boeren tot de supermarkten. Maar het is nog niet zo gemakkelijk om die verandering te realiseren.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit25 aug. 21

    Incident of calamiteit? Zo red je de bedrijfscontinuïteit van een...

    KENNISPARTNER - Voedingsmiddelenbedrijven krijgen steeds vaker te maken met uitdagingen die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. Denk aan de 'Kaas-hack' waarbij criminelen de IT systemen gijzelden van een Nederlandse distributeur. In dit artikel lees je hoe een foodbedrijf zich kan wapenen.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen