Hoe bruiner de biefstuk, hoe lager de koopbereidheid. Is klant te...
In de strijd tegen voedselverspilling lijkt er soms minder aandacht te zijn voor vlees, vindt Dr. Annika Thies van het Duitse Thünen Institute for...
In de strijd tegen voedselverspilling lijkt er soms minder aandacht te zijn voor vlees, vindt Dr. Annika Thies van het Duitse Thünen Institute for...
Anuga FoodTec, een internationale vakbeurs voor de voedings- en drankindustrie, zet in 2024 vol in op duurzaamheid. Van 19 tot 22 maart verwelkomt de...
Anuga FoodTec vindt volgend jaar plaats van 19 tot 22 maart 2024 in Keulen.
Bezoekers en exposanten hebben er even op moeten wachten. Na vier jaar stond de Köln Messe van 26 tot en met 29 april weer in het teken van...
Anuga - een vakbeurs voor eten en drinken - introduceert voor haar editie van 9 tot 13 oktober 2021 een hybride event. Naast live bijeenkomsten heeft...
Veel bezoekers, maar ook veel innovaties op de Anuga FoodTec in Keulen. Een greep uit het het aanbod in de video's in dit artikel: een intelligent...
Anuga FoodTec heeft een geslaagde editie achter de rug. Meer dan vijftig duizend mensen uit 152 landen bezochten de beurs: een toename van bijna elf...
Een rondgang langs verschillende Duitse leveranciers op de Anuga FoodTec van verpakkingsmachines laat zien dat vernieuwingen vooral zitten in méér...
Voor het verpakken van levensmiddelen zijn geen mensen meer nodig. Van primaire tot secundaire verpakking, robots klaren de klus, zo bleek op de...
Veel bedrijven in de foodsector zitten momenteel op de verkeerde weg als het gaat om verduurzaming. "We zijn de verkeerde dingen aan het...