Duurzaamheid in food: 'pick your battles' en implementeer...
Duurzaamheid in food lijkt helaas een dusdanig breed containerbegrip te worden dat versnippering dreigt in de initiatieven. Noodzakelijke impact...
Duurzaamheid in food lijkt helaas een dusdanig breed containerbegrip te worden dat versnippering dreigt in de initiatieven. Noodzakelijke impact...
De uitdagingen voor productontwikkelaars nemen toe in een wereld waarin de consument steeds meer aan het stuur zit en retailers veeleisender worden:...
Onderzoek onder operationeel leidinggevenden in de voedingssector laat zien dat het borgen van veranderingen en resultaten belangrijk maar ook lastig...
Middenmanagers zitten vaak tussen twee vuren. Ze vertalen de strategie van de directie naar de werkvloer, maar zijn vaak ook vertegenwoordiger van de...
Veranderende marktomstandigheden leiden tot de vraag: wat is het beste business model om de komende jaren in food succesvol te zijn? Gwynt zet tien...
De meeste voedingsmiddelenbedrijven innoveren, maar vinden het lastig de 'Return on Innovation'(ROI) te bepalen. Ook geeft slechts een minderheid aan...
Voedingsmiddelenbedrijven krijgen soms maar moeilijk grip op de lage productiviteit van hun fabriek en zien dat de inzet van tools of equipment niet...
Succesvol innoveren is lastig. Zeker 'disruptieve' innovaties zoals kweekvlees of gezonde smartdrinks met lichaamseigen aminozuren. Dergelijke...
De financieel directeur speelt de laatste jaren een steeds grotere rol in het ontwikkelen van de strategie en het verbeteren van de performance...
"Hoe kunnen wij ons bedrijf professionaliseren en tegelijkertijd ondernemend blijven? Wat wordt mijn rol als familiedirecteur tijdens en na het...