19-10-2024 | SIAL Parijs

19-10-2024 | SIAL Parijs

SIAL opent voor komende editie zijn deuren in Parijs. Van 19 tot en met 23 oktober 2024 vindt de beurs plaats in Paris Nord Villepinte, dit is de eerste editie van SIAL in Parijs.

Al 60 jaar brengt SIAL professionals van over de hele wereld samen om onderwerpen in de voedingsindustrie te verkennen. SIAL is een vakbeurs waarbij professionals elkaar ontmoeten en de kwesties in de voedingsindustrie kunnen bespreken. Deze jubileumeditie zal volgens de vakbeurs ook een viering zijn. Gedurende de vijf dagen van het evenement zal het voedselecossysteem samenkomen, zowel in het conventiecentrum als daarbuiten, met activiteiten in het hart van Parijs.

  1. Nationale Week Zonder Vlees gaat internationaal: start in België
  2. Koffie die niet naar koffie smaakt? 5 innovaties in dranken op Anuga
  3. Nieuwe smaken spotten met AI? Dragonfruit en mungboon lijken veelbelovend
  4. Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
  5. Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
  6. Terugblik: het Food Future Event in beeld
  7. 'Duurdere A-merk kipvervangers smaken slechter dan huismerken'
  8. Productinnovaties september: Oldtimers suikervrije dropjes, vegan borrelbox, THIS vleesvervanger
  9. Startup maakt plantaardige botervervanger voor industrie: 'Duurzaam banket moet nieuwe normaal worden'
  10. Van fermentatie tot conceptontwikkeling: het Food Future Event haakt aan bij actuele trends productontwikkeling
  1. 'Minder maar betere plantaardige producten die meer tijd krijgen om zich te bewijzen' (podcast)
  2. Productontwikkelaar over Food Future Event: 'Het event bood variatie en discussie op mijn vakgebied'
  3. Peijnenburg wil suiker deels vaarwel zeggen en komt met herlancering van tussendoortjes
  4. Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
  5. Van NAPV tot Nutri-Score: dit zijn de dilemma's bij productverbetering
  6. Lector Designmethoden: 'Het is valkuil om te denken voor jouw doelgroep'
  7. Conceptontwikkelaar Eveline van Dam: 'Er liggen kansen om de consument nog meer in het middelpunt te plaatsen' (podcast)
  8. Wat is gezonder: vleesvervanger of de vleesvariant? Dit zijn 7 conclusies uit het onderzoek van ProVeg
  9. 'Koffievrije koffie' nu ook in supermarktschappen
  10. Young R&D: Hoe kan R&D het bedrijf helpen duurzamer te worden?