Al 60 jaar brengt SIAL professionals van over de hele wereld samen om onderwerpen in de voedingsindustrie te verkennen. SIAL is een vakbeurs waarbij professionals elkaar ontmoeten en de kwesties in de voedingsindustrie kunnen bespreken. Deze jubileumeditie zal volgens de vakbeurs ook een viering zijn. Gedurende de vijf dagen van het evenement zal het voedselecossysteem samenkomen, zowel in het conventiecentrum als daarbuiten, met activiteiten in het hart van Parijs.
19-10-2024 | SIAL Parijs

SIAL opent voor komende editie zijn deuren in Parijs. Van 19 tot en met 23 oktober 2024 vindt de beurs plaats in Paris Nord Villepinte, dit is de eerste editie van SIAL in Parijs.
Lees meer over
Recente artikelen

Startup wil specerijen handel opschudden met korte keten: 'Fraude...
STARTUP BELICHT - The Good Spice verkoopt verschillende specerijen. Oprichter Iona Mulder vindt dat er veel misstanden zijn in de...

Zuivelproducent Arla voert lactose-reststroom aan insecten
Arla Foods Ingredients gaat samenwerken met insectenkwekerij Enorm. Lactose-reststromen gaan rechtstreeks van Arla's productieketen naar de...

Smaaktrends op de FiE: nostalgie, clean label en de populariteit van...
Nostalgie, maar ook avontuur. Clean label smaakmakers via fermentatie. VMT bezocht een aantal exposanten op de FiE en ontdekte een aantal smaaktrends.

Van eiwitbier tot plantaardige zalm: zo spelen 10 startups in op...
Aan het einde van het jaar kijkt iedereen om zich heen naar de trends voor het volgende jaar. Op 22 en 23 november presenteerden verschillende...
Eerder verschenen
- Nationale Week Zonder Vlees gaat internationaal: start in België
- Koffie die niet naar koffie smaakt? 5 innovaties in dranken op Anuga
- Nieuwe smaken spotten met AI? Dragonfruit en mungboon lijken veelbelovend
- Van omelet tot pork belly: 9 opvallende plantaardige alternatieven voor vlees, vis en ei gespot op de Anuga
- Dutch Food Week: van groentepasta tot voedseleducatie (+foto's)
- Terugblik: het Food Future Event in beeld
- 'Duurdere A-merk kipvervangers smaken slechter dan huismerken'
- Productinnovaties september: Oldtimers suikervrije dropjes, vegan borrelbox, THIS vleesvervanger
- Startup maakt plantaardige botervervanger voor industrie: 'Duurzaam banket moet nieuwe normaal worden'
- Van fermentatie tot conceptontwikkeling: het Food Future Event haakt aan bij actuele trends productontwikkeling
- 'Minder maar betere plantaardige producten die meer tijd krijgen om zich te bewijzen' (podcast)
- Productontwikkelaar over Food Future Event: 'Het event bood variatie en discussie op mijn vakgebied'
- Peijnenburg wil suiker deels vaarwel zeggen en komt met herlancering van tussendoortjes
- Wat de industrie vroeger weg smeet, fermenteert Afterlife tot hoogwaardig eiwit
- Van NAPV tot Nutri-Score: dit zijn de dilemma's bij productverbetering
- Lector Designmethoden: 'Het is valkuil om te denken voor jouw doelgroep'
- Conceptontwikkelaar Eveline van Dam: 'Er liggen kansen om de consument nog meer in het middelpunt te plaatsen' (podcast)
- Wat is gezonder: vleesvervanger of de vleesvariant? Dit zijn 7 conclusies uit het onderzoek van ProVeg
- 'Koffievrije koffie' nu ook in supermarktschappen
- Young R&D: Hoe kan R&D het bedrijf helpen duurzamer te worden?
Ontvang 6x per jaar de Thema Update R&D
Alles over R&D in food in je mailbox? VMT besteedt in deze speciale nieuwsbrief aandacht aan de meest vooruitstrevende foodinnovaties, nieuwe ingrediënten, slimme producten, startups, alternatieve eiwitten, kweekvlees, enzovoort.
