nieuws

Vleesleverancier Weidenaar haalt vlees terug

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Vleesleverancier Weidenaar uit Dokkum haalt per direct diverse verse rundvleesproducten uit de schappen.

Vleesleverancier Weidenaar haalt vlees terug

Tijdens een reguliere kwaliteitscontrole is de salmonellabacterie aangetroffen in een grondstof van een leverancier, daardoor kunnen deze producten mogelijk besmet zijn.

Producten

Onder ander Albert Heijn had een aantal producten van Weidenaar in de schappen liggen. Weidenaar laat donderdag weten dat het gaat -m verschillende verse rundvleesproducten, met een houdbaarheidsdatum van 07-11-2019 tot 11-11-2019. Het gaat om de volgende producten:

Verzwakt afweersysteem

Het consumeren van de producten kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen. Weidenaar vraagt klanten de betreffende vleesproducten niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel waar ze gekocht zijn.

Reageer op dit artikel