nieuws

Recall maaltijdsalade kip ketjap van Jan Linders en Vomar

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Jan Linders en Vomar roepen de maaltijdsalade kip ketjap van 400 gram terug. De maaltijdsalade bevat door een productiefout een zakje amandelen terwijl dit niet vermeld staat op het etiket.

Recall maaltijdsalade kip ketjap van Jan Linders en Vomar

Het gaat om de maaltijdsalade in de smaak kip ketjap van 400 gram met EAN nummer: 8710624757533 en TGT 19-07-2019. Het product is mogelijk gevaarlijk voor mensen met een amandel of notenallergie. Mensen met een allergie worden dan ook afgeraden om het product te consumeren. Klanten die het product hebben aangeschaft en vragen hebben kunnen contact opnemen met de klantenservice op 0345-637548.  

Eerdere recalls Jan Linders 

Jan Linders heeft afgelopen jaar al meerdere recalls gehad. Zo werd in januari een recall gedaan voor ijsjes van Bonvita. In maart had de supermarktketen een recall van rundergehaktballen en geraspte kaas. Ten slotte had Jan Linders in juli een recall van rozijnenbollen 

Reageer op dit artikel