nieuws

Videocolumn voedselveiligheid met IJsbrand: een eind touw in het product

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Videocolumn voedselveiligheid met IJsbrand: een eind touw in het product

Waarom moet de beheersing van productvreemde delen een speerpunt zijn binnen de voedingsmiddelenproductie? Waarom is een biertje van 23 jaar over de datum absoluut geen gevaar voor de voedselveiligheid? Voedingsmiddelentechnoloog IJsbrand Velzeboer van Scienta Nova legt precies uit hoe het zit. Deel 3: een eind touw in een pot bonen.

In deze derde editie van deze videocolumn vertelt voedingsmiddelentechnoloog IJsbrand Velzeboer waarom het belangrijk is om je procedures rond productvreemde delen goed op orde te hebben. Een stuk touw in het product kan onschuldig lijken, maar kan vervelende gevolgen hebben.

Lees meer over het voorkomen van productvreemde delen (longread)

Eerdere edities

Terugkijken videocolumn Voedselveiligheid met IJsbrand #2: oud bier

Terugkijken videocolumn Voedselveiligheid met IJsbrand #1: glazen potten

Reageer op dit artikel