nieuws

Verkeerd etiket op AH lunchsalade

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Verkeerd etiket op AH lunchsalade

Albert Heijn heeft besloten de AH Lunchsalade geitenkaas met spinazie, blauwe bessen, walnoten en citrusvinaigrette 200 gram van het Albert Heijn merk met ten minste houdbaarheidsdatum 05-05-2018 uit de winkels terug te halen.

Onderop het product zit per ongeluk het verkeerde etiket. Daardoor kloppen de ingrediënten die op het etiket staan niet. In de AH Lunchsalade geitenkaas zitten de allergenen melk en noten en die staan niet vermeld op het etiket. Klanten met een melk- en/of notenallergie worden dringend verzocht dit product niet te eten. De NVWA en AH waarschuwen hiervoor.

Food Law Event 21 juni

Allergenencommunicatie is een van de onderwerpen op het Food Law Event op 21 juni. Tijdens de speciale sessie over Allergenencommunicatie ook een Q&A met de NVWA hierover. Bekijk het hele programma hier. Aanmelden kan hier.

 

Reageer op dit artikel