nieuws

Prima Food verder als ‘The Spreadmaker’

Product & Bedrijfsnieuws

Producent van smeerbaar en hartig broodbeleg, Prima Food, opereert sinds 17 oktober onder de naam ‘The Spreadmaker’. Naast de naamswijziging opende het bedrijf ook een nieuwe productielocatie in Hulshout.

Prima Food verder als ‘The Spreadmaker’

Prima Food is vooral bekend van de productie van filet américain en preparé voor de Belgische, Nederlandse en Franse markt. De nieuwe bedrijfsnaam, The Spreadmaker, zou beter aansluiten bij de ambitie en activiteiten van de fabrikant.

 

Verse spreads

Zo wil The Spreadmaker zich gaan focussen op verse spreads die afgestemd zijn op de nieuwe voedingstrends. De fabrikant zegt ook nog steeds te focussen op de ontwikkeling en verkoop van filet américain en preparé met de spreads als aanvulling.

Uitbreiding

Algemeen directeur Peter Aerts vertelt over de nieuwe productielocatie: “Ons vorige pand is te beperkt geworden voor de groei die we afgelopen jaren gerealiseerd hebben. Ons productievolume is daarbij verzesvoudigd.”

“Die uitbreiding was een absolute noodzaak om ons toenemend aantal klanten snel en flexibel te blijven bevoorraden. Maar het biedt ook meer mogelijkheden om in samenwerking met onze klanten eigen en nieuwe recepturen te ontwikkelen,” gaat Aerts verder.

IFS certificaat

Eerder deze maand behaalde The Spreadmaker het IFS Food certificaat. Volgens Aerts geeft dit een betrouwbaar signaal naar klanten en toekomstige partners.

Reageer op dit artikel