nieuws

High Tech en ICT innovaties op AgriFoodTech 2019

Product & Bedrijfsnieuws

Op woensdag 11 en donderdag 12 december 2019 vindt het jaarlijkse AgriFoodTech event plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De beurs is gericht op bedrijven uit de hightech en agri-industrie.

High Tech en ICT innovaties op AgriFoodTech 2019

De Agri & Food sector kent enorme uitdagingen. De komende veertig jaar is er wereldwijd evenveel voedsel nodig als het totaal dat er in de afgelopen 8.000 jaar geproduceerd is. Een andere uitdaging is het schaarser worden van landbouwgrond. Technologische innovaties spelen hierin een belangrijke rol.

Analysetechnieken

Tijdens het event worden verschillende lezingen gegeven over robotica, analysetechnieken en patenten. Ook is er op 11 december een paneldiscussie van de Universiteit van Wageningen. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het Meet & Match event. Dit is een Business-to-Business matchmaking om relevante contacten te vinden in de gehele sector.

Start-ups

Tijdens het AgriFoodTech event zijn er bepaalde thema’s die extra aandacht krijgen op themapleinen. De thema’s zijn: robots, machinebouw, verpakkingen en analyse. Maar ook onderwijs en start-ups krijgen de aandacht op hun eigen plein.

Reageer op dit artikel