nieuws

Caldic kondigt overname Arlès Agroalimentaire SAS aan

Product & Bedrijfsnieuws

Caldic heeft de overname aangekondigd van Arlès Agroalimentaire SAS, een distributeur van voedselingrediënten en additieven in Frankrijk. Met de overname wil Caldic haar ambitie onderstrepen om een toonaangevende leverancier van oplossingen voor voedingsingrediënten in Europa te worden.

Caldic kondigt overname Arlès Agroalimentaire SAS aan

Arlès Agroalimentaire is een familiebedrijf dat zich sinds 1914 bezighoudt met de distributie van voedselingrediënten. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een distributeur op de Franse markt voor voedselingrediënten met een klantenbestand van ruim negenhonderd klanten.

Aanvulling

De overname past volgens Caldic goed bij de huidige activiteiten van het bedrijf op de Europese markten voor bakkerij, zuivel, drank, hartige, zoetwaren en voeding.

“We zijn erg blij met de acquisitie van Arlès Agroalimentaire, een belangrijke mijlpaal in onze Europese groeistrategie voor de distributie van voedingsingrediënten”, zegt Laurent Pasqualini, distributiedirecteur Europe bij Caldic.

“Onze bedrijven vullen elkaar perfect aan. We hebben vergelijkbare waarden en een bijpassende visie op medewerkers, leveranciers en klanten. Met Arlès Agroalimentaire aan boord, heb ik er alle vertrouwen in dat we samen veel innovatieve voedseloplossingen voor klanten kunnen brengen en de markt voor onze principes en partners kunnen laten groeien,” gaat Pasqualini verder.

Profiteren

Nathalie Arlès, CEO van Arlès Agroalimentaire voegt eraan toe: “Ons doel is altijd geweest om de beste bron te zijn voor de producten die we aan onze klanten verkopen en een distributeur met een hoge toegevoegde waarde voor onze leveranciers. Aangezien de full-service specialiteitsstrategie van Caldic perfect onze visie op de toekomst weerspiegelt, zijn we blij deel uit te maken van de Caldic-familie. Het betekent dat zowel onze klanten als onze werknemers zullen profiteren van het wereldwijde netwerk en de mogelijkheden van Caldic. “

Reageer op dit artikel