nieuws

Micro-organismen inzetten om voedselveiligheid te verbeteren

Product & Bedrijfsnieuws

Micro-organismen inzetten om voedselveiligheid te verbeteren

Sinds eeuwen worden micro-organismen gebruikt bij het produceren van smakelijke voedingsmiddelen. Zuurkool en kaas zijn maar een paar voorbeelden waaruit het belang en de veelzijdigheid aan functies van nuttige bacteriën bij de productie van voedingsmiddelen blijkt.

Bio protectie is de kunst van het gebruik van micro-organismen om ongewenste bacteriën te remmen in de groei voor het tegengaan van voedsel bederf en verbeteren van de voedselveiligheid. Chr Hansen gebruikt haar expertise op het gebied van voedingsmiddelenmicrobiologie bij het identificeren en selecteren van micro-organismen voor bio protectie. Bio protectie kan een mogelijkheid zijn bij de groeiende vraag voor natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen zonder kunstmatige conserveermiddelen. Al meer dan 140 jaar onderzoekt en produceert Chr. Hansen micro-organismen. Doel is met hun hulp de kwaliteit van voedingsmiddelen te verbeteren voor een betere gezondheid van mensen over de hele wereld. Neem contact op met uw lokale Chr Hansen accountmanager of bezoekwww.chr-hansen.com.

 

Reageer op dit artikel