nieuws

Innovative Fresh en N&S Quality Consultants bundelen krachten in Scandinavië

Product & Bedrijfsnieuws

Innovative Fresh en N&S Quality Consultants bundelen krachten in Scandinavië

Innovative Fresh en N&S Quality Consultants willen hun dienstverlening verder uitbreiden op de Scandinavische markt. Dit gaan zij gezamenlijk doen onder de naam InQuality.

Waar Innovative Fresh zich specifiek richt op de Bloemen en AGF bedient bij N&S Quality Consultants behalve AGF ook de overige sectoren van de voedingsindustrie. Op het gebied van Productkwaliteit heeft de Scandinavische markt volgens beide partijen behoefte aan kennis op verschillende vlakken die zij in huis hebben.

Inspelen op behoeftes

Innovative Fresh biedt haar diensten al sinds 2017 aan in Scandinavië. Dit jaar werd ontdekt dat er ook behoefte was op het gebied van adviesdiensten en opleidingen. Om deze reden werd N&S Quality Consultants aandeelhouder in 2018. Sinds de ondertekening van de contracten op 21 februari dit jaar is de samenwerking officieel. Inmiddels lopen er meerdere opleidingen en zijn er al diverse adviestrajecten uitgevoerd.

InQuality staat onder leiding van Magnus Nilsson, die een uitgebreide achtergrond heeft in Retail en AGF. Naast monitoringsprogramma’s en inzichten biedt InQuality nu ook advies-, interim-oplossingen en opleidingen aan op het gebied van Productkwaliteit en Voedselveiligheid & Kwaliteit. InQuality houdt continu toezicht op de kwaliteit van verse producten in supermarkten en ondersteunt detailhandelaren en leveranciers hiermee.

Reageer op dit artikel