nieuws

Elma Motors voegt duizendtal IE3 en IE4 motoren toe aan webshop

Product & Bedrijfsnieuws

Elma Motors voegt duizendtal IE3 en  IE4 motoren toe aan webshop

Vanaf heden biedt Elma Motors haar complete assortiment IE3 en IE4 voorraadmotoren te koop aan in de Elma Motors webshop. Het gaat om driefasige gietijzeren en aluminium kortsluitankermotoren die voldoen aan de efficiency klassen IE3 en IE4.

Bij Elma Motors vallen deze asynchrone motoren respectievelijk onder productlijnen ‘EM3’ en ‘EM4’ voor de gietijzeren modellen en ‘EMA3’ en ‘EMA4’ voor de aluminium versies.

De meest gangbare uitvoeringen zijn verkrijgbaar in beschermingsklasse IP55, beschikken over 2, 4, 6 of 8 polen, hebben een vermogen dat licht tussen 0,25 kW en 355 kW en worden gevoed met een spanning van 230/400V 50Hz of 400/690V 50Hz.

Snelle levering IE3 en IE4 motoren uit eigen voorraad

Online-klanten kunnen hebben toegang tot een kleine 1000-tal verschillende typen en uitvoeringen IE3/IE4 kortsluitankermotoren. Omdat uit eigen voorraad wordt geleverd kan Elma Motors bij bestelling voor 12.00 uur de volgende werkdag al leveren. Voor klanten in België komt hier een dag bij.

Binnen de webshop kunnen klanten een passende motor vinden door te filteren op volgende parameters:

  • Vermogen
  • Bouwgrootte
  • Aantal polen
  • IE-klasse
  • Bouwvorm
  • Spanning
  • Materiaal behuizing 

Online-klanten kunnen met IDEAL, Creditcard, PayPal of op rekening betalen (lees meer). Ook kunnen zij rekenen op Elma’s flexibel ruil- en retourvoorwaarden (lees meer).

Afwijkende klantspecifieke e-motoren

Elma Motors ontwerpt en maakt naast de gangbare modellen uit haar webshop ook klantspecifieke e-motoren. Sommige toepassingen vereisen custom-made aandrijvingen. Het is mogelijk motoren te laten bouwen tot 10 MW, tot 64 polen, met een specifieke koeling, as of flens, in een bouwvorm naar keus. Ook de kleur van hun Elma motor kunnen klanten zelf bepalen. Afwijkende eisen en wensen worden rechtstreeks met de engineers van Elma Motors overlegd. (per telefoon: +31 (0)346 35 60 60 of per e-mail: motors@elmabv.nl). Klantspecifieke  uitvoeringen kennen doorgaans een levertijd van 9 tot 15 weken.

 

Reageer op dit artikel