nieuws

Rol Maintenance Manager is onderhevig aan verandering

Product & Bedrijfsnieuws

Rol Maintenance Manager is onderhevig aan verandering

Technologische ontwikkelingen op het gebied van onderhoud volgen elkaar snel op, waardoor de rol van Maintenance Manager de laatste jaren sterk aan verandering onderhevig is. Maintenance Manager die weten om te gaan met deze veranderingen maken kans op de European Maintenance Manager Award.

De prijs wordt uitgereikt op de tweejaarlijkse onderhoudsconferentie Euromaintenance 4.0, die plaats vindt in Antwerpen van 24 tot en met 27 september en wordt georganiseerd door de Europese onderhoudsfederatie EFNMS, BEMAS en Reliabilityweb.com. De winnaar zal zijn kennis en strategie delen met alle aanwezigen. Verder zal futurist Ben Spring, auteur van ‘What to do when machines do everything’, optreden als keynote spreker en vertellen over manieren waarop een organisatie nieuwe technologieën kan implementeren om competitief te blijven in de toekomst.  

Genomineerden

De vier genomineerde Europese Maintenance Managers zijn: Mario Cikojevic (Cemex, Kroatië), Marc De Kerf (BASF, Belgi:e), Jimmy Öber (Kopparberg, Zweden) en Antonio Ros Pau (SEAT, Spanje). De winnaar van de award wordt bekend gemaakt op 25 september. Zowel voor de conferentie als de Award Night zijn nog plaatsen beschikbaar.  

Reageer op dit artikel