nieuws

Verpakkingsbeurs Empack met Food Safety programma en B2B matchmaking event

Product & Bedrijfsnieuws

Verpakkingsbeurs Empack met Food Safety programma en B2B matchmaking event

Verpakkingsbeurs Empack werkt opnieuw samen met Kamer van Koophandel en Enterprise Europe Network voor het organiseren van het B2B Matchmaking event op 11 en 12 april 2018 van Empack. Daarnaast maakt de organisatie het programma rondom food safety bekend. Dit bestaat onder andere uit een miniconferentie en er worden door vakblad VMT dagelijks begeleide innovatiroutes georganiseerd.

“Het grootste deel van onze exposanten neemt deel aan Empack om leads te generen. Het is onze taak om de exposanten te voorzien in hun behoefte. Dit matchmaking event speelt hier perfect op in. Hoe werkt het? De exposant stelt zich beschikbaar en de bezoeker kiest zelf uit met welke exposant hij/zij in contact wil raken. Vooraf weet je dus dat er al interesse is”, zegt Michelle van Helvoirt namens de Empack-organisatie.

Begeleide innovatieroutes

Elke beursdag worden er innovatieroutes georganiseerd door vakblad VMT. Deelnemende exposanten staan klaar om de laatste informatie te delen en nieuwe toepassingen te demonstreren. Op een interactieve manier worden bezoekers geïnformeerd over de laatste mogelijkheden op het gebied van voedselveilig verpakken.

Miniconferentie Food Safety

Food Safety is één van de vier hoofdthema’s tijdens Empack 2018. Het thema richt zich op verschillende technieken, verpakkingsmaterialen en voedselcontactmomenten. Food Safety geeft ook inzicht in wet- en regelgeving, een update over alternatieve methoden voor voedselveilig verpakken met het doel eigen processen te optimaliseren of nieuwe processen en innovaties te kunnen introduceren.

Openingstijden Empack 2018

Empack wordt georganiseerd in Jaarbeurs Utrecht. De verpakkingsvakbeurs is op 10, 11 en 12 april 2018 te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Verpakkingsexperts kunnen zich vanaf nu registreren voor een bezoek aan Empack via www.empack.nl. De beurs vindt gelijktijdig plaats met Packaging Innovations, het marketing & design event voor verpakkingen en display.

Reageer op dit artikel