10 voedingstrends op Anuga 2019: zwarte kaas en gebraden meloen
Het ziet eruit als een stuk gebraden vlees. Het is rood van binnen, maar is een gebakken watermeloen. Een verrassingselement in het eten is een van...
Het ziet eruit als een stuk gebraden vlees. Het is rood van binnen, maar is een gebakken watermeloen. Een verrassingselement in het eten is een van...
'Bread and baking - future proof?' Aan de hand van deze vraag gaven verschillende specialisten hun kijk op de toekomst van brood en de...
FrieslandCampina heeft voor het eerst een trendrapport gemaakt voor het jaar 2019-2020. Hieruit komen drie hoofdtrends en ook een aantal microtrends...
Mensen veranderen de manier waarop ze eten, drinken, boodschappen doen. Technologie speelt hierin een belangrijke rol. Een groeiend aantal...
Mensen veranderen de manier waarop ze eten, drinken, boodschappen doen. Technologie speelt hierin een belangrijke rol. Een groeiend aantal...
Mondialisering drijft de nieuwsgierigheid van consumenten naar nieuwe smaken en voedingsmiddelen. Generaties Y (Millennials) en Z zijn met name...
Voedingsmiddelenbedrijven grijpen in groeiende mate naar de zoete aardappel als ingrediënt. Consumenten zien de groente als gezonder dan reguliere...
Stijgende levensstandaarden en een toenemend gezondheidsbewustzijn zorgen ervoor dat consumenten in toenemende mate kiezen voor vleesproducten met...
Zuivelbedrijven die zich op de laatste trends richten, zoals suikerreductie en een hoger eiwitgehalte, verdienen meer geld dan ondernemingen die dit...
KENNISPARTNER - De voedingsmiddelensector is meer dan ooit in beweging. Dit biedt kansen, maar vooral de uitdagingen voor producenten lijken sterk...